Haberler

2 Bin 500 Metrede "Evet" Dediler

Büyükşehir Belediyesi'nin önemli projelerinden Erciyes Kış Sporları ve Turizm Merkezi, yapılan yatırımlarla kayak severlerin ilgisini çekerken ilklere de ev sahipliği yapıyor.

Büyükşehir Belediyesi'nin önemli projelerinden Erciyes Kış Sporları ve Turizm Merkezi, yapılan yatırımlarla kayak severlerin ilgisini çekerken ilklere de ev sahipliği yapıyor. Son olarak Serap Şener ve Bilal Güven çiftinin nikahları, Erciyes Dağı Hacılar Bölgesi'nde yer alan gondollarda kıyıldı.

2 bin 500 metrede gerçekleşen nikah töreni oldukça renkli görüntülere sahne oldu. Şener ve Güven çifti için özel olarak süslenen gondoldaki nikahı, Hacılar Belediye Başkanı Ahmet Herdem kıydı. Genç çiftin şahitliklerini ise Erciyes A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü Murat Cahid Cıngı ile Kayseri Vergi Dairesi Başkanlığı Baş Kontrolörü Mevlüt Yondaş yaptı.

AYAKLARI YERDEN KESİLDİ

Gondol, nikah merasimi sırasında hareket ederken genç çift, Erciyes semalarında birbirlerine "evet" diyerek farklı bir nikah törenine imza attı.

(AÖ-

10.09.2012 11: 50: 44

TSI

NNNN - KAYSERİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Serap Şener Kayseri Hacılar Erciyes Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title