Haberler

Kahreden olay! Hayalini kurduğu üniversiteye gitmeye hazırlanan genç kız, yatağında ölü bulundu

Güncelleme:

Hatay'ın Dörtyol ilçesinde ikamet eden ve uzun süredir hayalini kurduğu Hukuk Fakültesi'ni kazanmayı başaran Sıdıka Merve Canlı, bir yakınının düğününden döndükten sonra uyumak için geçtiği odasında sabah ölü bulundu. Genç kızın kalp krizi geçirdiği belirlendi.

Hatay'ın Dörtyol ilçesinde yürekleri sızlatan bir olay yaşandı. 19 yaşındaki Sıdıka Merve Canlı isimli genç kız, uzun süredir hayalini kurduğunu üniversiteyi kazandı ancak kalbine yenildi.

ÜNİVERSİTE HAZIRLIKLARI YAPIYORDU

Dörtyol ilçesine bağlı Yeşilköy Mahallesi'nde oturan Sıdıka Merve Canlı, hayali olan İzmir Dokuz Eylül Üniversitesi Hukuk Fakültesi'ni kazandı. Üniversite heyecanı yaşayıp, okul için hazırlıklarını sürdüren Canlı, dün akşam yakınının düğününe gitti. Canlı, düğünden dönünce de uyumak için odasına geçti. Sıdıka Merve Canlı'nın kardeşi, bu sabah uyandırmaya gittiği ablasının hareketsiz yattığını fark etti.

KALP KRİZİNDEN VEFAT ETTİ

İhbarla eve gelen sağlık ekibi, yaptığı kontrolde, ilk belirlemelere göre Canlı'nın kalp krizinden hayatını kaybettiğini tespit etti. Adli Tıp Kurumu morgunda otopsi sonrası teslim alınan Sıdıka Merve Canlı'nın cenazesi, evlerinin önüne helallik istenmesinin ardından gözyaşlarıyla toprağa verildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3.Sayfa

Yeşilköy Mahallesi İzmir Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title