Haberler

19 Mayıs Gençlik Tenis Turnuvası Mersin'de Başladı

19 Mayıs Gençlik Tenis Turnuvası, Mersin Tenis Kulübü'nde Düzenlenen Törenle Başladı.

19 Mayıs Gençlik Tenis Turnuvası, Mersin Tenis Kulübü'nde düzenlenen törenle başladı.

Çok sayıda sporcunun katıldığı turnuvanın açılış töreni renkli görüntülere sahne oldu. Tenis severleri Tenis Kulübü'nde buluşturan turnuvanın açılışına katılan ünlü manken Nilay Dorsa büyük ilgi gördü. Dorsa, turnuvanın açılış maçında kısa bir gösteri yaptı. "Tek rakibim Hülya Avşar" diyerek sahaya çıkan Nilay Dorsa, sempatik tavırları ile alkış aldı. Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Macit Özcan'da açılışa katılanlar arasında yerini alırken, turnuvanın sponsorlarından Gürsoy Otomotiv Yönetim Kurulu Başkanı M. Alper Gürsoy, "Tenis sporu Mersin'de büyük ilgi gören, hak ettiği değeri bir türlü bulamamış bir spor branşı. Bundan dolayı da 19 Mayıs gibi önemli bir günde bu turnuvaya sponsorluk yapma kararı aldık. Umarız tenis Mersin'de daha da gelişir" dedi.

Çok sayıda sporcunun katıldığı turnuvanın açılışında konuşan Özel Doğuş Hastanesi Genel Koordinatörü Dr. Serhan Antalyalı ise sporun her türlüsünün insan sağlığına büyük faydası olduğunu belirterek, "Biz hekimler olarak her zaman için insanlarımızı spor yapmaya davet ediyoruz. Tenis sporu zevkli olduğu kadar insan sağlığına da faydalı bir spor. Bundan dolayı da herkesi tenis yapmaya davet ediyoruz" diye konuştu.

(HK-HK-Y) 20.05.2008 17:42 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title