Haberler

18 sayfalık not bırakıp kendini ağaca asan gencin, bıraktığı notta yakınlarını sorumlu tuttuğu ortaya çıktı

Güncelleme:

Antalya'da 18 sayfalık not bırakıp kendini ağaca asan 29 yaşındaki genç, bıraktığı notta, 2 aydır sokaklarda yaşadığını, ailesinin kendisini evden kovduğunu, başına bir şey gelirse sorumlusunun yakınları olduğunu dile getirmiş.

Antalya'da Eren T. (29), boş arazide kendisini ağaca asarak intihar etti. Cesedi 20 gün sonra bulunan Eren T.'nin bıraktığı 18 sayfalık notta, 2 aydır sokaklarda yaşadığını, ailesinin kendisini evden kovduğunu, başına bir şey gelirse sorumlusunun yakınları olduğunu yazmış

Olay, akşam saatlerinde Muratpaşa ilçesi Meltem Mahallesi Tarık Akıltopu Caddesi'nde meydana geldi. Boş araziye gelen bir kişi, ağaçta asılı birini gördü. Durumun 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirilmesiyle olay yerine polis ekibi sevk edildi. Gelen ekiplerin yaptığı incelemede Eren T. olduğu belirlenen kişinin, yaklaşık 20 gün önce yaşamını yitirdiği belirlendi.

18 SAYFALIK NOT BULUNDU

Çevrede yapılan incelemelerde, Eren T.'ye ait eşyalar ve not defterine yazılmış 18 sayfalık not bulundu. Eren T. yazdığı notta, ailesinin kendisini istemeyip evden kovduğunu, bu nedenle 15 gündür sokakta yaşadığını, çöplerden topladığı cam şişe ve kutuları satarak yemek yediğini ve başına bir şey gelirse sorumlusunun yakınları olduğunu yazdı.

"KİMSESİZ BIRAKILDIM"

Eren T.'nin ardından bıraktığı notlar arasındaki bir sayfaya ise, "Bugün 17 Nisan, doğum günüm. Ne olur ne olmaz bilemem. Allah hayır etsin inşallah. Kimsesiz bırakıldım" yazdığı görüldü.Tanınmayacak hale gelen gencin cansız bedeni, çağrılan özel ekip yardımıyla Antalya Adli Tıp Kurumu morguna götürüldü.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3. Sayfa

Muratpaşa 3. Sayfa Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Bugün hangi sınav var? Bugün ne sınavı var? 20 Nisan Cumartesi hangi sınav yapılacak? İşte ÖSYM Sınav Takvimi Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar?
500

Yorumlar (70)

sorgula:

yemez dostum bu yaşta sokakta yaşıyorsan ekmeğini taştan çıkaramıyorsam kimseye taş atmaya hakın yoktur

23
133
yanıtYanıtla
TURK:

BOŞ BOŞ KONUŞMA LAN. . SEN ÜLKEDEKİ EVSİZ VE İŞSİZ SAYISINI BİLİYOR MUSUN. . KIÇININ ÜSTÜNE OTURMUŞSUN SIRTINI Bİ TARAFLARA DAYAMIŞ KLAVYE DELİKANLILIĞI YAPIYO. . BAZI ŞEYLERİ YAZAMIYORUM. . KES SESİNİ ZIRLAMA. . ANLADIN SEN. .

yanıt99
yanıt14
WOLF:

kes lan sesini, asıl sen sorgula, beyinsiz. aklı yok fikri var.

yanıt81
yanıt12
Kemal:

29 yaşında insan heryerde is bulup kendine bakar demekki aileye çok çekti rmis

13
47
yanıtYanıtla
TURK:

mübarek ramazan ayında kendinize sövdürüyosunuz. . HERYERDE BULAMAZ. . BEYİNSİZLER

yanıt12
yanıt1
Aylın:

Malasef cektırmemıs gunah almayın

yanıt0
yanıt0
Halil:

Her ana babayı birde evladı bir bilme kardeşim yaşanmadan bilinmez. Etrafına bakarsan neleri var neleri Bilsen.

yanıt1
yanıt0
Melis Soy:

Her anne baba iyi değildir bunu anlayalım artık

48
4
yanıtYanıtla
Buroş:

Kımse kimsenin halini bilmez yorum yapmak kolay konuşmak kolay herkes için genç yaşda yazık

39
1
yanıtYanıtla
COMOLOKKO:

hıc kımse ıntıhar etmek ıstemez. kım bılır ne sıkıntısı vardı. ulkemızde ıssızlık sevıyesı cok yuksek. pıyasa cok kotu. nufus kalabalık. bu kalabalık nufusa ıs bulmak kolay degıl

30
8
yanıtYanıtla
Tüm 70 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title