Haberler

17 Aralık Protestosunda 15 Kişiye Dava

Antalya'da 17-25 Aralık operasyonları sonrası Emek ve Demokrasi Güçleri'nin düzenlediği yürüyüşte açılan pankart ve dövizlerdeki yazılarla, atılan sloganlar nedeniyle 15 kişi hakkında hükümet, yargı, asker ve emniyeti aşağılama suçundan dava açıldı.

Antalya'da 17-25 Aralık operasyonları sonrası Emek ve Demokrasi Güçleri'nin düzenlediği yürüyüşte açılan pankart ve dövizlerdeki yazılarla, atılan sloganlar nedeniyle 15 kişi hakkında hükümet, yargı, asker ve emniyeti aşağılama suçundan dava açıldı.

17-25 Aralık yolsuzluk ve rüşvet operasyonları üzerine Antalya'da 26 Aralık 2013 tarihinde Emek ve Demokrasi Güçleri (Halkevleri, Gençlik Muhalefeti, ÖDP, KESK, BDP, DİSK, SDP, EMEK, HDK, DİP, SYKP, CHP Gençlik Kolları, Dev-Liseliler, Halk-Der) bir yürüyüş düzenledi. Bu yürüyüşte açılan pankart, döviz ve atılan sloganlar nedeniyle Antalya Cumhuriyet Başsavcılığı Basın Suçları Soruşturma Bürosu'nun hazırladığı iddianame doğrultusunda Antalya 27'nci Asliye Ceza Mahkemesi'nce 15 kişi hakkında dava açıldı. İddianameyle Okan Arslan (20), Yüksel Can Köksal (20), Can Kaya (22), Yücel Marim (22), Bilge Çakmak (22), Güney Bekdaş (23), Alp Ozan Gül (23), Mehmet Uğur Paça (25), Ferhat Akgül (25), Selahattin Yiğit Arslan (26), Servet Yağız (27), Mustafa Ozan (27), Cem Kotan (33), Pınar Kürtoğlu (30), Öznur Özcan (30) hakkında dava açıldı. 15 kişi hükümeti, yargı organlarını, askeri veya emniyet teşkilatını alenen aşağılama suçlarından 10 Mart günü hakim karşısına çıkacak. - Antalya

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Mustafa Ozan Okan Arslan Antalya Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title