Haberler

15. Tarım ve Seracılık Festivali etkinlikleri -

Kumluca Kaymakamlığı tarafından düzenlenen 15. Tarım ve Seracılık Festivali kapsamında düzenlenen halı saha futbol turnuvası, renkli görüntülerle başladı.

Kumluca Kaymakamlığı tarafından düzenlenen 15. Tarım ve Seracılık Festivali kapsamında düzenlenen halı saha futbol turnuvası, renkli görüntülerle başladı.

Daha önce Kumluca Belediyesi tarafından gerçekleştirilen, bu yıl kaymakamlık tarafından organize edilen 15. Tarım ve Seracılık Festivali etkinlikleri kapsamındaki halı saha futbol turnuvasına, 4 grupta 20 takım katıldı. Turnuvanın ilk maçı, Durakoğlu Bilardo ve Öncü Bilgisayar takımları arasında oynandı.

Turnuvanın başlama vuruşunu, Kaymakam Canan Hançer Baştürk ve Belediye Başkanı Hüsamettin Çetinkaya birlikte yaptı. Durakoğlu Bilardo takımında yer alan Mali ve Gine Cumhuriyeti'nden oyuncular, seyircilerin ilgi odağı oldu.

Durakoğlu Bilardo Takımı sorumlusu Osman Durakoğlu, gazetecilere yaptığı açıklamada, bu yıl ilk defa turnuvaya takım çıkarttıklarını ve turnuvada farklılık olması amacıyla iki de yabancı oyuncu oynattıklarını söyledi. Oyunculara gösterilen ilgiden ve oyuncuların maçtaki performanslarından memnun olduklarını ifade eden Durakoğlu, hedeflerinin turnuvada şampiyon olmak olduğunu belirtti.

Akdeniz Üniversitesinde İşletme Bölümü eğitimi alan Gine Cumhuriyeti'nden Hamid Camara, üç yıldır Türkiye'de bulunduğunu, daha önce kendi ülkesi ve Fransa 3. Ligi'nde futbol oynadığını belirtti. Türkiye'de böyle bir turnuvada oynamaktan mutluluk duyduğunu dile getiren Camara, "Türkiye çok güzel, futbol çok güzel. Herkes bizi seviyor. Şampiyon olmak istiyoruz" diye konuştu.

Malili Hamid Coulibaly de kendi ülkesinde FC Djoliba ve Mali U19 takımında futbol oynadığını söyledi.

Turnuvanın ilk maçında Gine Cumhuriyeti ve Malili futbolcuların yer aldığı Durakoğlu Bilardo Takımı, rakibi Öncü Bilgisayarı 5-3 mağlup etti.

Kaynak: AA / Güncel

Kumluca Belediyesi Canan Hançer Türkiye Gine Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title