Haberler

Gördüğü şiddeti kaldıramayıp balkondan atlayan kadın gözyaşları içinde yaşadıklarını anlattı: Bacağımı ısırıp etimi kopardı, artık dayanamadım

Güncelleme:

Adana'da eşi tarafından darbedimesini gururuna yediremeyen genç kadın, evlerinin balkonundan atlamıştı. Kolu ve beli kırılan genç kadın gözyaşları içinde "Beni kemerle süpürgeyle dövdü. Bacağımı ısırıp etimi kopardı. Yıllardır bu şiddet devam ediyor. Dayanamayıp ölmek istedim" diyerek yaşadıklarını anlattı.

Merkez Yüreğir ilçesine bağlı 19 Mayıs Mahallesi'nde oturan Fatma Bebek (20) koca şiddetine dayanamayarak 1045 Sokak'taki evinin 3. katından atlayarak intihar girişiminde bulundu. Fatma Bebek, Yüreğir Devlet Hastanesi'nde ilk müdahalesi yapıldıktan sonra Seyhan Devlet Hastanesi'ne sevk edildi.

BELİNE PLATİN TAKILDI

Burada Bebek'in iki ayağının, sağ kolunun ve belinin kırık olduğu belirlenip ameliyat edildi. Bebek'in beline platin takıldı. Bu arada, polis dayakçı koca Şahin Bebek'i (31) yakaladı. Adliyeye sevk edilen zanlı tutuklandı.

"BENİ 15 YAŞINDA KAÇIRDI"

Fatma Bebek, kocasının kendisinden 11 yaş büyük olduğunu belirterek, "Beni 15 yaşında kaçırdı. O zaman ben çok küçüktüm buna kandım. 16 yaşında anne oldum. Ama bana bir gün gün yüzünü göstermedi. Beni 5 yıldır odunla, kemerle, süpürgenin sapıyla dövdü. Benim hayatımı mahvetti. Çocuklarımı da dövüyordu. Bir gün olsun güzel bir gün geçirmedik. Bugüne kadar kimseye söylemedim ama artık dayaktan şiddetten bıkmıştım" dedi.

Gördüğü şiddeti kaldıramayıp balkondan atlayan kadın gözyaşları içinde yaşadıklarını anlattı: Bacağımı ısırıp etimi kopardı, artık dayanamadım

"BOĞAZIMI SIKIP DARBETMEYE DEVAM ETTİ"

Genç kadın son yaşanan şiddet olayını ise şöyle anlattı:

"Eşim bana 'sağlık ocağına gidelim' dedi ben de tamam dedim. Eşim, ev içerisinde çok fazla bağırdığı için ve bana karşı şiddet uyguladığı için küçük kızım çok korkuyordu. Çocuğum bana sarıldı bırakmadı, ben de eşime dedim ki çocuğu susturayım öyle gidelim. O sırada çocuğu kucağımdan alıp koltuğa fırlattı, ben de bırak kızımı dedim. Kızımı bırakıp benim saçımdan çekti, kolumu ısırdı ve boğazımı sıktı o an nefes alamadım. Bir eliyle boğazımı sıkıp bir yandan da darbediyordu. Tam nefesim kesilecekken üst kattaki eltim geldi ve onu üzerimden alıp odanın dışına çıkardı daha sonra kapıyı kilitledi."

Gördüğü şiddeti kaldıramayıp balkondan atlayan kadın gözyaşları içinde yaşadıklarını anlattı: Bacağımı ısırıp etimi kopardı, artık dayanamadım

"BACAĞIMI ISIRIP ETİMİ KOPARDI"

Eşinin mutfağa gidip bıçak aldığını, 'kapıyı açın onu öldüreceğim' diye bağırdığını söyleyen Fatma Bebek, "Eltim, 'elindeki bıçağı bırak kapıyı öyle açarım' dedi, o da bıraktı. Sakinleşmiş numarası yaptı, eltim kapıyı açınca eşim üzerime doğru atlayıp beni dövmeye başladı ve bacağımı ısırıp etimi kopardı. Ben imdat diye çığlık atıyordum ama o hala darbetmeye devam ediyordu. Bu olayları defalarca yaşadım, beni kemerle, odunla ve süpürge sapıyla da dövdü, zaten onun yüzünden bu haldeyim. Darp edilirken kaynanam geldi onu üzerimden alıp dışarıya çıkardı. Daha sonra polis geldi şikayet edecektim, o sırada kaynanam pencereden çıktı ve 'şikayetçi olursan sana bir şey yapar' dedi. Ben de sinirlendim tamam şikayetçi olmayacağım dedim" şeklinde konuştu.

"SAĞLIK OCAĞINDAN ALDIĞI İLAÇLARI UYUŞTURUCU ALMAK İÇİN SATIYORDU"

Bebek, şiddete dayanacak gücü kalmadığı için intihar girişiminde bulunduğunu belirterek, "Çatıya çıkıp koşarak kendimi aşağıya attım, çünkü artık şiddete dayanacak gücüm kalmadı. Beni kaçırdı, 15 yaşında evlendim 16 yaşında anne oldum. Uyuşturucu bağımlısı olduğu için, beni sağlık ocağına götürüyor ve üzerime ilaç yazdırıyordu. Daha sonra o ilaçları daha yüksek fiyata satıp o parayla da uyuşturucu alıyor" diye konuştu.

Fatma Bebek, eşinden şikayetçi olduğunu, boşanacağını, çocuklarının velayetini istediğini söyledi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Bebek Haberler

500

Yorumlar (13)

Serhat:

Olmaz olsun böyle koca.Bir erkek olarak utandım,ağır bir cezası olmalı.

59
2
yanıtYanıtla
teras:

erkek olarak böyle hemcinslerimiz oldugu için ve yaptırımları da olmadıgı için maalesef her gün utanıyoruz . . .

yanıt20
yanıt2
son şehzade:

bakın eşine böyle şiddet gösteren caniler hep ya alkolik ya esrarkeş hiç medrese eğitimi almış birinin eşine birtane vurduğunu duymadım yani allah tan kurandan uzaklaşan insan canavar olur sevgili peygamberimiz hz. aişe annemizin beni halen seviyormusun sorusuna ilk günkü gibi kördüğüm gibi seviyorum ya aişe demiştir biz ona ümmet olsa idik bunların hiç biri yaşanmazdı. zavallı kadın cağız allah sabır versin

20
5
yanıtYanıtla
Vatandaş:

Kalemine saglik

yanıt2
yanıt2
X:

Çok üzücü bundan sonra hep mutlu olur inşallah koca denen o canavarda bin pişman olsun en ağır cezayı alsın inşallah

14
1
yanıtYanıtla
DDDD:

BİRDE POLİSMİŞ

0
11
yanıtYanıtla
Yanlis okumussun haberi.:

Yanlis okumussun haberi.

yanıt3
yanıt0
yok artık:

Haberi gözünle mi okudun?

yanıt4
yanıt0
vay be:

ben bu haberi gördüğümde kadın kesin ölmüştür dedim. kurtulmuş zavallı. Allah acil şifalar versin. kocaya gelince. ona gerekli cezayı nasısa birileri verecektir. onun için susuyorum.

8
0
yanıtYanıtla
Erva can Hamza:

Okurken bile kanım çekildi ALLAH ım nasıl bir zaman da yaşıyoruz yazık gencecik bi insan neler yaşıyor neler çekiyor RABBim SEN yardım et

7
0
yanıtYanıtla
Tüm 13 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title