Haberler

Babasının 2 tır şoförüyle tartıştığını gören çocuk, torpidodan aldığı silahla dehşet saçtı: 1 ölü, 1 yaralı

Güncelleme:

Afyonkarahisar'da 14 yaşındaki B.E., trafikte babası S.E. ile tartışan 2 TIR şoförüne, otomobilin torpido gözünden aldığı tabancayla ateş açtı. Mermilerin isabet ettiği şoförlerden Sinan Sarıkaya öldü, A.K. ise yaralandı. Olay sonrası kaçan baba - oğul, jandarma tarafından yakalandı.

Olay, saat 12.00 sıralarında, Çay ilçesi eski hal kavşağında meydana geldi. Afyonkarahisar'dan Konya yönüne giden aynı firmaya ait iki TIR şoförü ile otomobil sürücüsü S.E. arasında, 'hatalı sollama' nedeniyle tartışma çıktı. Tartışma devam ederken S.E.'nin oğlu B.E., otomobilin torpido gözünden aldığı tabancayla, TIR şoförlerine art arda ateş açtı.

ŞOFÖRLERDEN BİRİ ÖLDÜ

S.E. ile oğlu otomobile binip uzaklaşırken, ihbar üzerine bölgeye sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Gelen sağlık ekipleri, TIR şoförü Sinan Sarıkaya'nın yaşamını yitirdiğini belirledi. A.K. ise ambulansla Afyonkarahisar Devlet Hastanesi'ne götürüldü. Sarıkaya'nın cenazesi ise Çay Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

Babasının tartıştığını görün çocuk eline aldığı silahla TIR şoförlerini vurdu: 1 ölü 1 yaralı

KAVŞAKTA JANDARMA YAKALADI

Emniyet güçleri, kaçan baba ile oğlunu yakalamak için çalışma başlattı. S.E. ile B.E'nin bulunduğu otomobil, Çay'ın Akkonak Kavşağı'nda jandarma tarafından durduruldu. Gözaltına alınan S.E. ile oğlu, polis ekiplerine teslim edildi. Yapılan aramada, suç aleti tabanca bulunamayınca ekipler, olayın meydana geldiği alanda arama çalışması başlattı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3.Sayfa

Çay Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (53)

Objektif Yorum:

Acil yapılması gereken şudur: Şiddet, tecavüz, cinsel içerikli dizi ve filimler kaldırılmalı. . . bizim toplum filmi resmen yaşıyor, sanatçı ne giyiyorsa ne yiyorsa, hangi silahla ateş ediyorsa, çoluk çocuğumuz hep aynısını yapar oldu. .

64
4
yanıtYanıtla
Yorumcu:

Ne gerek var idam getlr bitsin

yanıt0
yanıt0
Fatih:

İki kişi Bir adamı doverse olacağı bu Sizinde babanizi iki kişi dovse Ne yapardınız Belki acımasızca dovuyorlardi

39
21
yanıtYanıtla
ÇUKUROVALI:

FATİH babuş, DÖVMÜYORLAR , TARTIŞIYORLAR . O zaman senin tabirle '' İki kişi babayla acımasızca tartışıyorlardı mı '' diyeceğiz . . . Arkadaş on sekiz kişide anlamıyor LİKE atıyor . . . Bizde millet olarak okuduğumuzu anlamama rahatsızlığımız var.

yanıt3
yanıt1
Fatih:

Bazen dayak yemek en güzeli. Dayak yemek ayıp da değil. Herkes bir şekilde haklı veya haksız olarak dayak yemiştir. Ama cinayet tüm hayatları karartır. Öyle de olmuş. Allah yardımcıları olsun. Öfkenize asla yenilmeyin. . .

46
9
yanıtYanıtla
Ammoniak:

Cukur mu seyretmis yoksa ?

38
4
yanıtYanıtla
CAHİL EĞİTMENİ:

Satırlı saldırganlarda kuruluş osman mı izlemiş oluyor ?

yanıt9
yanıt2
AYHAN:

OHO TRAFİKTE HER TARTIŞTIĞIMIZI SİLAHLA VURURSAK KİMSE EVİNİN YOLUNU BULAMAZ

40
2
yanıtYanıtla
artvinli:

Demekki afyonun sadece kaymağı meşhur değilmiş

32
5
yanıtYanıtla
KARADENİZ:

Kovboyluk yaptın ama o tır, cıların aile, side babanla sana silah nasıl atılırmış öğretecekler

13
22
yanıtYanıtla
Tüm 53 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title