Haberler

"13 Uğursuzluk Getirir Diye 13.5 Oldu"

Güncelleme:

Batıl inançlar albümün adını değiştirtti. Ebru Gündeş son albümü ile ilgili çok ilginç şeyler söyledi.

Ebru Gündeş, kış boyunca sevenleriyle buluştuğu Günay Restaurant'da önceki akşam son kez sahneye çıkarak sezonu kapattı. Gündeş, sahneye çıkmadan önce gazetecilerin sorularını yanıtladı. Yeni albümü '13,5'un 6 Haziran'da piyasaya çıkacağını belirten sanatçı, "Çok heyecanlıyım. 13'üncü albümüm dinleyicilerle buluşacak. Ben de yaz boyunca kızımla sahne arasında mekik dokuyacağım" dedi. Güzel sanatçı albümün ismini neden '13,5' koyduğunu ise şöyle açıkladı: "Başta Bülent Ersoy olmak üzere pek çok kişi 13 rakamının uğursuzluğuna inandığı için albümün adını '13,5' yaparak espri katmaya çalıştık." Ebru Gündeş albümde; Sezen Aksu, Tarkan, Aysel Gürel, Mete Özgencil, Garo Mafyan ve Çelik gibi isimlerin şarkılarını seslendirdiğini belirtti.

DİŞİ ÇIKTI

Gündeş ayrıca kızı Alara'nın diş çıkartmaya başladığını anlattı ve "Alara sekiz aylık oldu ve birinci dişini çıkarttı. Artık büyüyor, çok keyifli günler geçiriyorum" dedi. Gündeş, ikinci çocuğu düşünmediğini de söyledi.

Sabah : http: //www.sabah.com.tr

Kaynak: Sabah.com.tr / Magazin

Ebru Gündeş Magazin Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title