Haberler

12 yaşındaki kız çocuğu, kendisini iple doğalgaz borusuna asarak intihar etti

Güncelleme:

Sivas'ta 12 yaşındaki kız çocuğu, evde kimsenin olmadığı sırada kendisini iple doğalgaz borusuna astı. Bir süre sonra eve gelen annesi, kızını boruya asılı halde buldu. Kız çocuğu, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Sivas'ta, saat 17.00 sıralarında Akdeğirmen Mahallesi Sularbaşı Caddesinde meydana geldi. T.A. ve İ.A. çiftinin 2 çocuğundan ilki olan T.A, evde kimsenin olmadığı bir sırada kendini ip ile doğalgaz borusuna astı.

ANNESİ KIZINI KORKUNÇ HALDE BULDU

Bir süre sonra eve gelen annesi İ.A, kızını boruya asılı halde buldu. İpi keserek kızını indiren anne, hemen sağlık ekiplerine haber verdi. T.A. olay yerine gelen ambulansla Numune Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Ancak burada doktorların yaklaşık 1 saat süren müdahalelerine rağmen kız çocuğu hayatını kaybetti.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3. Sayfa

3. Sayfa Haberler

Bakmadan Geçme

Trabzonspor Karagümrük maçı CANLI izle! 24 Nisan TS Karagümrük ZTK maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Sandık Kokusu 20. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 24 Nisan Sandık Kokusu yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Taş Kağıt Makas 9. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 158 Nisan Taş Kağıt Makas yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kuruluş Osman 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 24 Nisan Kuruluş Osman yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Bir Sevdadır 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 24 Nisan Bir Sevdadır yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? OKC Thunder NO Pelicans NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 25 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Survivor Düello oyununu kim kazandı? 24 Nisan Çarşamba 2024? Survivor kim elendi? 24 Nisan Çarşamba Survivor'da kim elendi? Survivor eleme adayları kim? 24 Nisan Çarşamba Survivor potada kimler var? #129300 Kaç öğretmen atanacak? Atanacak öğretmen sayısı belli oldu mu? Bakan Tekin duyurdu Survivor kim kazandı? 24 Nisan Çarşamba Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Görümce nerede çekildi? Görümce filmi konusu nedir, oyuncuları kimlerdir? Görümce hangi il ve ilçede çekildi? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi!
500

Yorumlar (88)

Sabri:

Daha ortaokul çağındaki çocukları sosyal medya paylaşımları yüzünden adliye koridorlarında gezdirirseniz, bu ülkede torpilsiz hiçbir yere gelinemeyeceği gerçeğini beyinlerine kazırsanız, ailesinin alım gücü evlerine Internet bağlatmak için bile yeterli değil ise ve uzaktan eğitime komşusunun bilgisayarından katılıyorsa bu çocukların geleceğe dair ümidi de kalmaz yaşama sevinci de kalmaz. Hak etmedikleri makam koltuklarını işgal edenler, hak etmedikleri paraları ceplerine indirenler utansın!

47
19
yanıtYanıtla
El salvadorlu:

Seni 1 dolarlık seni

yanıt0
yanıt0
Mehmet:

ALLAH akil fikir versin sana gardasim.Kız yazık ALLAH RAHMET eylesin olmus sen siyaset derdindesin.

yanıt9
yanıt12
Topuz:

Sosyal medya gibi ,internet gibi kontrolsüz kullanılan durumlardan sonra bu gibi intihar vakaları arttı...sen daha internetten bahsediyon ..aman eksik etmeyin ha...daha çok verin ..siz de bir kenarda internete girin ...çocuk orada ne yapıyor .umrunuzda olmasın...

yanıt17
yanıt4
Oguz:

Bizde çizgi film izlemeye giderdik komşuya.oglen yemek yemezdik tam okuldaydik bazıları çikolata yerdi.2. bir gezmelik kıyafetimiz de yoktu.sene 2000 Lee.intihari da hiç düşünmedik arkadaşlarımızdan da düşünen olmadı duymadık aklımıza bile gelmedi.bis martaval okuma burada

yanıt0
yanıt0
Ccccce:

Beyinsiz köpek intiharı ne için ettiğini nerden biliyorsun

yanıt1
yanıt2
Erhan:

Biz 12 yaşında iken yaramazlık yapıp anamızdan yendiğimiz dayakların haddi hesabı yoktu ama hayatta intihar etmek yada evden kaçmak gibi hiç bir düşünceye sahip olmadık ama yeni nesil bu internet sayesinde haberler sayesinde resmen batık durumda ve şuan kimse çocuklarına bir laf diyemiyor temeli baştan sağlam atmıyor

49
4
yanıtYanıtla
Muhalif:

Annesinden dayak yediği için kızın kendini astığını nerden çıkardın sen?Haberde yazmıyor sen de müneccim değilsin olayın da iç yüzünü bilmiyorsun. Böyle saçma yorumlar yapma bir daha.

yanıt7
yanıt11
Mealis:

Genelleme yapmak doğru değil. Herkes şanslı doğmuyor ne yazıkki. Daha çocukken 8 yaşında bir çocuk kendini asmıştı. Hatırlarım......

yanıt1
yanıt0
misafir:

allah rahmet eylesin, nur icinde yatar insallah, kimbilir ne derdi vardi

32
7
yanıtYanıtla
Tüm 88 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title