Haberler

12 Gün Önce Evlenen Gülşen, 3 Aylık Hamile

Güncelleme:

10 Haziran'da Ozan Çolakoğlu ile nikah masasına oturan şarkıcı Gülşen'in 3 aylık hamile olduğu ortaya çıktı.

Şarkıcı Gülşen ve aranjör Ozan Çolakoğlu, 5 yıllık beraberliklerinin ardından geçtiğimiz günlerde İspanya'nın Barselona kentinde dünyaevine girmişti.

YAKIN DOSTLARI KATILMIŞTI

Barselona Başkonsolosluğu'nda kıyılan nikaha çiftin yakın dostları katılırken, Gülşen ve Ozan Çolakoğlu, nikahtan sonra sadece aile ve yakın dostlarının bulunduğu 40 kişilik bir grupla W Otel'de düzenledikleri düğün kutlamasına geçmişti.

GÜLŞEN HAMİLE

Nikahta dar bir gelinlik tercih eden Gülşen'in hamile olduğunu kimse anlamasa da, güzel popçunun 3 aylık hamile olduğu ortaya çıktı. Hürriyet'teki köşesinde bu haberi okurlarıyla paylaşan Ömür Gedik, "Pop müziğin en önemli kadın starlarından olan Gülşen'in hamile olduğunu duyunca hem şaşırdım hem de sevindim. Geçtiğimiz günlerde evlendiği Ozan Çolakoğlu'nun ilk evliliğinden olan oğluyla çok iyi bir diyalog içindeki Gülşen eminim çok iyi bir anne olacak" ifadelerine yer verdi.

Kaynak: Haberler.Com / Magazin

Ozan Çolakoğlu Barselona İspanya Gülşen Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 25 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Ziraat Türkiye Kupası ikinci maçlar ne zaman? ZTK rövanş maçları ne zaman oynanacak?
500

Yorumlar (12)

Diyarbakirdan:

Normal bunlar icin once cocuk sonra nikah is garantiye alinmali

17
1
yanıtYanıtla
bu kaçıncıydı?:

bununla provalar başarılı geçmiş, öncekilerle yaptığı provalar başarısız olduğundan onlarla nikah kıyamamış,

16
1
yanıtYanıtla
GÖKTÜRK:

NE GÜZEL ÖRNEK OLUYORSUNUZ, SANATÇI BOZUNTULARI, BİRDE UTANMADAN MEDYADA BOY GÖSTERİYORSUNUZ.

8
2
yanıtYanıtla
..........................:

bari yapcaksanız sanatçı olmaynda insanlar sizi örnek almasn reziller

8
1
yanıtYanıtla
zeynep:

Gulsen sarkilariyla buyudum, cok seviyorum onu. hayirlisi olsun.

1
6
yanıtYanıtla
Biat mı asla!:

Zaten bütün ünlüler böyle. . Bunlar 6 yıldır birlikte yaşıyor du zaten. . .

4
1
yanıtYanıtla
cesur:

nejat uygurun bir oyununda cocuk hastanede karnı şiş. . . yanında hamile kadın var çocuk hamile adına soruyor sizde mi fırça yuttunuz diye. . . gerisi hikaye hem belki çocuk hızlı gelişiyordur hee heee

1
1
yanıtYanıtla
İSMET:

tam sosyetik haber. doğacak o çocuk maalesfki nikahsız bir aile ürünü olacağı için neticesini burada yazmaktan utanırım. Allah iyi etsin diyorum. Nikahsız çiftleşme ancak hayvanlarda olur.

0
0
yanıtYanıtla
can:

orf adet olarak once nıkah sonra cocuk olurdu ama sımdı tam tersı once cocuk sonra nıkah

0
0
yanıtYanıtla
ali:

ıste kotu bı durumda yetısen yenı nesılın medyadan ızleyerek gorduklerı unluler

0
0
yanıtYanıtla
Tüm 12 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title