Haberler

11' Filmi Turkcell Hayal Ortağım Projesi'ne Girdi

BU hafta 10 yeni filmin vizyona girmesiyle, Haziran ayında sinemaseverler yeni filmlere doyacak.

BU hafta 10 yeni filmin vizyona girmesiyle, Haziran ayında sinemaseverler yeni filmlere doyacak. 4'ü yerli 6'sı yabancı olan 10 yeni filmin içinde tamamı İzmir yapımı psikolojik gerilim türünde Carat Yapım Murat Barutçu imzası taşıyan 11 filmi, işlediği sağlık konusuyla yoğun ilgi gördü.

TURKCELL HAYAL ORTAĞIM PROJESİNE GİRDİ

Yönetmenliğini Can Varol'un yaptığı filmde, Avukat Zeynep Gülay, Anıl Can Yılar, Yeşilçam'ın güçlü ismi Osman Cavcı, Suat İnal, Cansu Şahin, Ufuk Avcı ve Kristina İvonova rol aldı. Yerli film 11'de otoskopi (özgörüm) hastalığı konu alındı. Üniversite son sınıf öğrencisi Zeynep'in otoskopi rahatsızlığını ele alan senaryoda ilaç tedavisi ve psikolojik destek almayı reddeden Zeynep'in sürekli kendisini izleyen bir kendisi olduğuna inanan ve sanrılarla hayatını devam ettiren gerilim dolu film, Turkcell Hayal Ortağım Projesi'nden teklif alarak, görme engelli vatandaşlar için de betimlendi.

"12 İÇİN START VERDİK"

Filmin yapımcısı Murat Barutçu, 11 filminin devamı niteliğindeki 12 filmi için İzmir'de bir ada kapattıklarını ve yeni film için start verdiklerini dile getirdi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Anıl Can Gülay İzmir Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title