Haberler

10 yaşındaki çocuğa gasilhanede cinsel istismarda bulunmaya çalışan sapık çevredekiler tarafından darbedildi

Güncelleme:

Bursa İnegöl'de 10 yaşındaki kız çocuğuna caminin gasilhane bölümünde cinsel istismarda bulunmaya çalıştığı iddia edilen bir kişi çevredekiler tarafından darbedildi. Darp anları cep telefonu kamerasına saniye saniye yansırken adamın kendisini "O istedi" diye savunması öfkeyi daha da artırdı.

Bursa'daki iğrenç olay İnegöl'de bulunan bir caminin gasilhane bölümünde meydana geldi. İddiaya göre, kimliği belirsiz bir kişi, caminin gasilhane bölümünden bir kız çocuğunun sesinin geldiğini duydu.

KAÇMAYA ÇALIŞIRKEN YAKALAYIP DARBETTİLER

İçeriden gelen sesleri dinleyen adam, kız çocuğuna cinsel istismarda bulunulduğunu fark etti. 10 dakikalık uğraşla kapının açılmasının ardından içeriden bir kız çocuğu ile H.H.Ü isimli şüpheli çıktı. Kaçmaya çalışan H.H.Ü., kendisini yakalayan kişilerce darbedilirken, "Kendisi istedi" sözleriyle linçten kurtulmaya çalışması kalabalığın öfkesini daha da artırdı.

10 yaşındaki çocuğa gasilhanede cinsel istismarda bulunmaya çalışan sapık çevredekiler tarafından darbedildi

TUTUKLANARAK CEZAEVİNE GÖNDERİLDİ

Çevredekiler durumu polise bildirdi. H.H.Ü., polis ekipleri gelene kadar alıkonuldu. H.H.Ü polis ekiplerince gözaltına alınarak, emniyete götürüldü. Emniyet'teki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen H.H.Ü., çıkarıldığı mahkemece 'çocuğa cinsel istismar' suçundan tutuklanarak, cezaevine gönderildi.

DARP ANLARI KAMERADA

Öte yandan taciz şüphelisi H.H.Ü'nün darp edildiği anlar cep telefonu kamerasıyla görüntülendi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3.Sayfa

Bursa Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (39)

Ceto hollanda:

Yeni kanun cikaracaksin, boyle olaylarda boyle kisileri oldurmek serbest olacak

116
6
yanıtYanıtla
Turk:

İdam yoksa yakin

99
6
yanıtYanıtla
Murat:

Arkadaş niye darbediyorsunuz. Direk öldürün gömün oraya

90
14
yanıtYanıtla
Atilla:

Öldürdün diye Mahkemede sana aferim demiycek, gir 10 sene içeri diycek

yanıt16
yanıt1
asabii:

öldürenlerde var, ne oldu sonları ömür boyu aldılar. . adalet yok bu ülkede! aklı olan gitsin avrupaya ben öyle yapacam, hazırlıklarım başladı.

yanıt6
yanıt0
Kaloriferci:

Kaynar su kazanına atın, gitsin

90
9
yanıtYanıtla
D.D.:

Ateşle azab etmek sadece Allah''a mahsustur. Acıdığımdan değil. Allah''ın yasağı böyledir. Fakat mahkeme idam verir. Cellat, mahkeme adına infaz eder.

yanıt3
yanıt0
Efe:

Icerden cikamasin insallah pislik ise yaramaz yaratik

95
2
yanıtYanıtla
Bu Ne Ya ????:

İçeride ellerinizden öper. .

88
8
yanıtYanıtla
Vatandaş:

Bu yorumu beğenmeyen 3 kişiye soruyorum aynısı sizin çocuğunuza yapılsa, yapana aferin mi diyeceksiniz yoksa asalım mı diyeceksiniz?

yanıt44
yanıt1
Tüm 39 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title