Haberler

10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü

Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla mesaj yayımladı.

Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla mesaj yayımladı.

Hançerli, mesajında, cumhuriyet ve demokrasi kültürünün gelişmesiyle Türkiye'de gücünü halktan alan, çok sesli, rekabete açık, güçlü ve tarafsız basın yayın kuruluşları doğduğunu belirtti.

Toplumun gerçekleri öğrenmesinde ve sesini duyurmasında basının önemli rol oynadığını vurgulayan Hançerli, şunları kaydetti:

"Basın, bireyin haber alma hakkını sağlayan ve toplumdan gelen istekleri yansıtarak, kamuoyu oluşmasına aracı olan, aynı zamanda düşünce ve ifade özgürlüğünün de en etkili araçlarından biridir. Bu duygu ve düşüncelerle, ülkemizin ve kentimizin sorunlarını kamuoyuna aktaran ve sorunların çözümünde önerileriyle toplum mekanizmasının daha sağlıklı bir şekilde çalışmasına yardımcı olan basınımızın 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nü kutlar, basın ahlak ve meslek ilkelerine bağlı olarak, kamuoyunun bilgilendirilmesi ve yönlendirilmesinde büyük rol üstlenen değerli basın mensuplarımıza sağlıklı, mutlu ve başarılı bir yıl geçirmelerini temenni ederim."

Kaynak: AA / Güncel

Gazeteciler Günü Mehmet Hançerli Türkiye Karatay Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title