Haberler

10 katlı binanın çatısından atlayan 14 yaşındaki çocuk, feci şekilde can verdi

Güncelleme:

Aydın'ın Efeler ilçesinde 10 katlı binanın çatı katına çıkan 14 yaşındaki çocuk kendisini beton zemine bıraktı. Hastaneye kaldırılan genç, yaşamını yitirdi.

Aydın'ın Efeler ilçesinin Zeybek Mahallesi 5'inci Cadde'de saat 18.00 sıralarında meydana gelen olayda, Yusuf T. 10 katlı binanın çatı katından henüz bilinmeyen bir nedenle kendisini attı.

MÜDAHALELER YETERSİZ KALDI

Gencin yerde kanlar içinde yattığını görenler durumu sağlık ve polis ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine bölgeye polis ve sağlık sevk edildi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri, ağır yaralı Yusuf T.'ye ilk müdahaleyi yaptıktan sonra Aydın Devlet Hastanesine kaldırdı. Hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen Yusuf T. kurtarılamadı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3. Sayfa

3. Sayfa Haberler

500

Yorumlar (18)

Deniz:

Bu 13 14 lü gencler neden intihar ediyor gecen de aynisi Antalya da yasandi neler oluyor sebebini arastirmali devlet büyüklerimiz

27
2
yanıtYanıtla
Vatandaş:

Niye araştırsanlar ki, abartılacak birşey yok der çıkarlar işin içinden.

yanıt0
yanıt0
Haydar:

Mavi balina oyunu olabilir,2 .s3çenek enerji içeceği olabilir

yanıt3
yanıt0
Egemen:

Ne oldu da genclerin intiharı son zamanlarda artti!

25
1
yanıtYanıtla
Xyz:

Her gün bir 18 yaş altı gencin intihar haberi oluyor.Yazık çok yazık

22
0
yanıtYanıtla
Can:

Bu aralar çok küçük çocuklar intihar etmeye başladı bu gibi haberlere bir an önce yayın yasagı gelmeli.

13
1
yanıtYanıtla
HAMİT:

Yayın yasağı bir tedbir değildir. Önemli olan sebepleri araştırılıp gerekli önlemlerin alınması

yanıt2
yanıt0
Can:

Bu ülkede mi tedbir alacaksın yapmayın Allah aşkına kadın aylarca yalvarıyor eski eşim beni öldürecek diye ve sonunda kadının dedigi oluyor bu küçük bir örnek sadace.

yanıt5
yanıt0
Dikkat Dikkat:

Bu çocuklara Neler Oluyor Sorusunun Cevabını Seneler Önce Hababam Sınıfı Filminin Bir Sahnesinde Kel Mahmut Hocamız Vermişti Çocuk Yetiştirmek Demek Onların Her İstedigini Yerine Getirmek Engüzel Giysileri Giydirip Cebine Para Koyup Okula Göndermek Degildir. Suçlu Çocuk Yoktur Suçlu Anne Baba Vardır. ANLAYANA NE GÜZEL DEMİŞ RAHMETLİ

5
1
yanıtYanıtla
X:

Ülkede günlük basına yansıyan yansımayan en az 100 intihar yoksa adımı inkâr ederim....ama yetkililer ne oluyor nedir neden böyle diye bi araştırıp merak dahi ediyorlarsa soyadımıda inkâr ederim.

5
1
yanıtYanıtla
Tüm 18 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title