Haberler

1 Yıl Hapsi İstenen Berna Laçin: Yazdığımın Suçla İlgisi Yok, Çok Rahatım

Güncelleme:

Kadın ve çocuklarla ilgili idam tartışmaları sürerken, attığı tweet'ten dolayı "dini değerleri aşağıladığı" iddiasıyla hakkında soruşturma başlatılan ve 1 yıla kadar hapsi istenilen Berna Laçin, "Yazdığımın suçla ilgisi yok" dedi.

Taciz ve tecavüz vakalarıyla ilgili "idam tartışmaları sürerken "İdam çözüm olsaydı, Medine toprakları tecavüzde rekor kırmazdı!" söyleminden sonra 1 yıl hapis cezası istenilen Berna Laçin, geri adım atmadı. Hapis kararının ardından açıklama yapan oyuncu, "Yazdığımın suçla ilgisi yok ben çok rahatım" dedi.

"BEN ÇOK RAHATIM, ENDİŞELENDİREN BİR ŞEY YOK"

Sözcüye konuşan Laçin, "Benim için çok anlamlandırabileceğim bir şey değil, hukuken baktığımda da yazdığımın suçla ilgisi yok. Açsınlar dava, ben çok rahatım. İnsanda haklılığın verdiği bir rahatlık oluyor. Gerçekten gereksiz de bir şey. Anlamıyorum da. Beni endişelendiren bir şey de değil" dedi.

1 Yıl Hapsi İstenen Berna Laçin: Yazdığımın Suçla İlgisi Yok, Çok Rahatım

"HAKLI OLDUĞUNU BİLMENİN RAHATLIĞI"

Açıklamanın ardından tweet atan Laçin "Haklı ve doğru olduğunu bilmenin getirdiği bir rahatlık hissi var ya. İşte onun gibisi yok" dedi.

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Berna Laçin Laçin Magazin Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti?
500

Yorumlar (65)

PROF:

MODELİ GEÇMİŞ GEREKSİZ BİR İNSAN

18
7
yanıtYanıtla
KOKE:

bernanın adını ağzına alırken ağzını temizle ya kâfir.

yanıt5
yanıt6
ARABİ:

yahu kadın haklı gerçek var kutsal dediği yerlerden çıka çıka terör çıktı yalanmı yobazlar.

yanıt3
yanıt8
ARABİ:

sen kendinden bahsediyon herhalde kadının hem ici hem dışı güzel birde insanlıktan nasibini almamış yobazların yüzüne bak

yanıt2
yanıt7
PROF:

KOKE NİYE BUKADAR SİNİRLENDİN KARDEŞ BUNUN HERYERİ BURUŞMUŞ MODELİ GEÇMİŞ İNSANLARIN MANEVİ DUYGULARI ÜZERİNDEN REKLAM YAPMAYA ÇALIŞIYOR ÇOKMU ZORUNUZA GİTTİ

yanıt4
yanıt0
PROF:

ARABİ PİYASA PİLİÇ KAYNIYO BU TAVUK KARTLAŞMIŞ

yanıt2
yanıt0
SANATÇI MÜSVEDDELERİ:

Bu ülkede Müslümanların kutsal değerlerine hakaret eden, küfreden ve dil uzatan herkes cezalandırılmalıdır.

10
9
yanıtYanıtla
İNSAN MÜSVEDDESİ:

bana sözlerin içinden bir hakaret gösterir misin? Ne demiş mesela? Arap coğrafyasında her yıl tecavüz suçundan asılan asılana bu bilinen bir gerçek. KAdında idam çözüm olsa oralarda onca insan bu suçtan asılmazdı demiş bu mu hakaret?

yanıt2
yanıt0
Leda:

Arkandayız BERNA LAÇİN.

10
8
yanıtYanıtla
AHMET:

BENDE SENİN ARKANDAYIM :)

yanıt1
yanıt2
Tüm 65 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title