Haberler

Zuhal Topal, Kocasını Kendi Elleriyle Yağladı

Güncelleme:

Ünlü sunucu Zuhal Topal, magazin basınında haber olmamaya özen gösterdiği eşi Korhan Saygıner'i yağlarken görüntülendi.

FOX TV ekranlarında sunduğu izdivaç programı ile adından sıkça söz ettiren Zuhal Topal, eşi Korhan Saygıner'le çıktığı Bodrum tatilinde görüntülendi.

KENDİ ELLERİYLE YAĞLADI

Çift kaldıkları otelin plajında birlikte güneşlenirken, Topal, eşi Korhan Bey'i kendi elleriyle yağladı. Korhan Bey gün boyu sık sık denize girerken, Topal ise soğuk bulduğu için suya ayağını bile sokmadı.


EŞİNİ HERKESTEN SAKLIYOR

Eşi Korhan Saygıner'le magazin basınında haber olmamaya özen gösteren ünlü sunucu, zaman zaman kendisini eleştirenlerin olaya eşini de dahil etmesine çok kızmıştı.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Zuhal Topal Bodrum Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

KURBAN BAYRAMINA KAÇ GÜN KALDI 2024: Kurban bayramı ne zaman, hangi tarihe denk geliyor? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 9 Mayıs dün gece deprem mi oldu? Sülfür gazı nedir, zararlı mı, ölümcül mü? Menkul kıymet tesisi nedir, ne anlama gelir? 4. eleme adayı kim oldu? Survivor haftanın eleme adayları ki potada kimler var 9 Mayıs Perşembe? 9 Mayıs2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 9 MayısResmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 9 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 9 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 9 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 9 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 9 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 9 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 9 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 9 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 9 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 9 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (8)

''İNNEDDÎNE INDALLÂHİL İSLAM'':

Burada açık giyinen Müslüman bayan kardeşlerime sesleniyorum…Lütfen islamın emrettiği şekilde tesettürlü giyinin…İSLAM’ı doğru anlayıp yaşayalım… Müslüman bir bayan tesettürlü olmalıdır…Tesettürü de yanlış anlamayın, şuan sokaklarda gördüğünüz dapdaracık pantolon başı örtülü değil. . Giyiminiz İslamda olması gerektiği gibi olmalıdır… İSLAM’ı doğru anlayıp yaşayın…Vallahi mahşerde bunun hesabı mutlaka sorulacaktır…Mademki inanıyorsun, Müslümansın; neden inandığın gibi Müslümanca yaşamıyorsun??

24
10
yanıtYanıtla
öztürk:

zuhalcim ya elin değmişken şu bizim küçük efendiyide bi yağlayı ver

12
19
yanıtYanıtla
öztürk:

günay yağını al gel merakını gidereyim

yanıt2
yanıt1
Selin:

Size en guzel cevap esiniz kiziniz anneniz ve kardesinizi goz onune getirin ve milletin esine kizina annesine oyle yorumlar yapin yazik utanmak nedir bilmeyen insanlarsiniz

yanıt1
yanıt1
simge:

Bunlar edep yoksunu ahlaksizin önde gideni mahluklar

yanıt0
yanıt0
KIRATLI:

BEN SENİ YAĞLIYIMKİ SENDE BENİ YAĞLA BEBEİM O YE

11
7
yanıtYanıtla
KARAKAN:

SONRASINDA kim kimi yağladı acaba

6
0
yanıtYanıtla
31 magazın 31:

kızzzz benıde yaglasana

3
2
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title