Haberler

ZONGULDAK'TA VAKA SAYILARI ARTTI, YOĞUN BAKIMLAR DOLMAYA BAŞLADI

Güncelleme:

ZONGULDAK'ta vaka sayılarındaki devam eden artışla birlikte hastanelerdeki yoğun bakımlarda dolmaya başladı.

ZONGULDAK'ta vaka sayılarındaki devam eden artışla birlikte hastanelerdeki yoğun bakımlarda dolmaya başladı. Zonguldak Atatürk Devlet Hastanesi'nin yoğun bakım üniteleri dolunca hastalar, üniversite ve diğer hastanelere sevk edilmeye başlandı.

Türkiye genelinde olduğu gibi Zonguldak'ta da vaka artışları devam ediyor. Geçen aya göre hızla arttığı görülen vaka sayıları 300'ü buldu. Zonguldak Valiliği ve diğer kurumlar, günlük 500-600 vaka sayılarının görüldüğü Kasım ayına dönülmemesi için çalışmalarını titizlikle sürdürüyor. İl Sağlık Müdürlüğü filyasyon ekipleri, 24 saat görev başında olarak vaka sayılarının önüne geçmeye çalışıyor. Kent genelinde korona vaka sayılarının da artmasıyla birlikte hastanelerdeki yoğun bakım üniteleri de dolmaya başladı. Zonguldak Atatürk Devlet Hastanesi'nin yoğun bakım üniteleri dolunca hastalar, üniversite hastanesi ile çevre ilçe ve illerdeki hastanelere yönlendirilmeye başlandı. Vatandaşlardan Hasan Akyüz, toplumun kurallara uymaması nedeniyle Türkiye genelinde vakaların artış eğiliminde olduğunu söyledi. Öğretmen Sema Dönmez sosyal mesafeye dikkat edilmediğini ifade ederek, "Kent merkezi çok kalabalık. Maskeler aşağıda. Dikkat edilmediğini görüyorum. Ben okulda öğrencileri de görüyorum. Hep uyarmak zorunda kalıyoruz. Buna alışacağız. Böyle yaşamaya aslında bana bakarsanız. Çok duyuyorum etrafımda koronaya yakalanan. Özen gösteriyoruz bizde tedbirlerle. İnşallah hep birlikte atlatırız." dedi.

İlknur Bozkurt ise insanların çok fazla tedbirlere uymadığını söyleyerek, "İnsanlarımızın çok fazla dikkat ettiğini düşünmüyorum. Kent merkezinde şu an birçok insan var. Hastanelerimiz dolmak üzere. Daha dikkatli olmayı öneriyorum insanlara. Bende dikkat ediyorum ama tabi çember daralıyor. Nasıl, ne şekilde dikkat ederiz bilemiyorum açıkçası." diye konuştu.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Mustafa Kemal Atatürk Devlet Hastanesi Zonguldak Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Hudutsuz Sevda 29. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 29 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 18-19 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 18-19 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Sakla Beni 25. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 18 Nisan Sakla Beni yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Tokat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Tokat'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 18-19 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri 12. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 18 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 18-19 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Aldatmak 66. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 18 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kül Masalı 9. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 18 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 18-19 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda CANLI izle! Hudutsuz Sevda 28. Bölüm FOX TV CANLI izle! 19 Nisan 2024 Günlük Burç Yorumları: AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 19 Nisan Cuma burç yorumları nedir? Sakla Beni CANLI İzle! Star TV Sakla Beni 24. Bölüm HD CANLI izleme linki! İnci Taneleri CANLI izle! 18 Nisan İnci Taneleri 11. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title