Haberler

Zirvedekiler Ödüllerini Aldı

Güncelleme:

Mersin'de Çukurova Expres Gazetesinin her yıl geleneksel olarak düzenlediği Zirvedekiler 2014-Yılın Enleri ödülleri sahiplerini buldu.

Mersin'de Çukurova Expres Gazetesi tarafından her yıl geleneksel olarak düzenlenen 'Zirvedekiler 2014-Yılın Enleri' ödülleri sahiplerini buldu.

Ünlü şovmen ve oyuncu Okan Karacan'ın sunuculuğunu üstlendiği gecede, yıla damgasını vuran 12 isme ödülleri verildi. Çukurova Expres Gazetesi İmtiyaz Sahibi Burak Karataş ve Zirvedekiler Tertip Komitesi Başkanı Murat Altındere'nin ev sahipliğinde gerçekleştirilen ödül töreninde Süheyl Uygur, Kanal D, Kurtlar Vadisi Pusu ekibi de ödül alanlar arasında yer aldı. Gecede sahne alan Güliz, Serdar Aslan ve Ümit Sayın da sevilen şarkılarını seslendirerek davetlilere keyifli anlar yaşattı.

Geceye ünlü tiyatro oyuncusu Süheyl Uygur, Kurtlar Vadisi oyuncularından Adnan Erdoğan, Toroslar Belediye Başkanı Hamit Tuna, Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan, Mersin İdmanyurdu Teknik Direktörü Yılmaz Vural, oda ve dernek başkanları ile çok sayıda davetli katıldı.

Gecede ödül alanlar ise şu isimlerden oluştu; "Yılın işadamı Senan İdin, yılın eğitim projesi Mersin Tarsus Organize Sanayi Bölgesi Başkanı Sabri Tekli, yılın odası Mersin Ticaret Borsası Başkanı Abdullah Özdemir, yılın projesi Mersin GİAD Başkanı Alper Gürsoy, yılın sivil topum örgütü Mersin Baro Başkanı Alpay Antmen, yılın markası Ramazan Öz, yılın istihdam ödülü Necdet Tiryakioğlu, yılın genç işadamı Veysel Memiş, yılın kurumu Teknopark Özgür Durmaz, yılın sağlık yatırımı Kasım Tanrıöver, yılın yatırımı Sefa Işık, yılın iş kadını Esra Şemsi, yılın eğitimcisi Asuman Çağlayan." - MERSİN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Okan Karacan Süheyl Uygur Çukurova Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title