Haberler

Zincirleme Trafik Kazası: 1 Ölü, 12 Yaralı

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ : Trafik kazası Kars İl Sağlık Müdürü Zafer Yılmaz'ın yaralılara müdahale edip sedye ile ambulansa taşıması Kaza yerinden detay Kars'ta üç aracın karıştığı zincirleme trafik kazasında, bir öğretmen öldü, 1'i çocuk 3 Afgan uyruklunun da aralarında bulunduğu 12 kişi yaralandı.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ :

Trafik kazası

Kars İl Sağlık Müdürü Zafer Yılmaz'ın yaralılara müdahale edip sedye ile ambulansa taşıması

Kaza yerinden detay Kars'ta üç aracın karıştığı zincirleme trafik kazasında, bir öğretmen öldü, 1'i çocuk 3 Afgan uyruklunun da aralarında bulunduğu 12 kişi yaralandı.

Taşkın Aldım yönetimindeki 36 AB 018 plakalı panelvan tipi araç, aynı yönde giden Sercan Erdağ (32) idaresindeki 42 PS 615 plakalı otomobile eski Erzurum yolu Paşaçayır Mahallesi mevkisinde arkadan çarptı.

Çarpmanın etkisiyle karşı şeride geçen Erdağ idaresindeki otomobile karşı yönden gelen Metin Ateş yönetimdeki 36 AN 332 plakalı tır çarptı. Tır sürücüsü Ateş, başka araçlara çarpmamak için aracını şarampole devirdi.

Kaynak: AA / Güncel

Zafer Yılmaz Metin Ateş Kars Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title