Haberler

Başkan Ahmet Zenbilci, Mahalle Sakinleriyle Buluştu

Güncelleme:

Sarıçam Belediye Başkanı Ahmet Zenbilci, belediyecilik hizmetlerinin yoğun olarak sürdürüldüğü Yeşiltepe Mahallesi sakinleri ile bir araya geldi.

Sarıçam Belediye Başkanı Ahmet Zenbilci, belediyecilik hizmetlerinin yoğun olarak sürdürüldüğü Yeşiltepe Mahallesi sakinleri ile bir araya geldi.

Başkan Zenbilci, burada kendisini bekleyen mahalle sakinlerine yaptığı konuşmada Yeşiltepe mahallesinin bir bölümüne hizmeti geç getirdiğini belirterek, "Öncelikli olarak bu bölgeye hizmeti biraz geç getirdik. Bundan dolayı sizler kadar bende buruk ve üzüntülüyüm. Bu nedenle hepinizden özür diliyorum. Ancak Yeşiltepe mahallemizin geneline yaklaşık 100 bin metrekare asfalt ve kilit parke yol yaptık. Mahallenin Kozanyolu ile kesiştiği merkez Aksoylar Camii civarından Türkan Gizer Sağlık Ocağı ve Deve Kuşu Çiftliği bölgesine kadar olan bölgede yol sorununu bitirdik. Hizmeti merkezden kenara doğru yaptığımız için en son bu bölge kaldı. Burada kalan 10 civarındaki sokağın da bugüne kadar kalmasının temel nedeni alt yapının yapılmamış olmasıydı. Ancak her şeye rağmen tüm hazırlıkları yaptık. Zemini hazırladık. Birkaç gün içinde sizlerin ayağınızı tozdan ve çamurdan kurtaracağız" dedi.

Hizmeti geç alan bu bölgenin çok önemli avantajları bulunduğuna dikkat çeken Zenbilci, "Bu bölgeye Adana Büyükşehir Belediyesi İmar Limited Şirketi tarafından konut yapılacak. Yine hemen Gültepe Mahallesinin kuzeyine küçük sanayi sitesi yapılacak. Yerleşim birimlerindeki küçük sanatkarlar buraya taşınacak. Yeni bağlantı yolları ile yeni üniversite kampus alanı ile stadyum ile burası daha çok değerlenecek" diye konuştu.

Bu arada Başkan Yardımcısı Mustafa Kocabıyık ve bazı belediye bürokratlarının da hazır olduğu toplantıda mahalle sakinlerini dinleyen Başkan Zenbilci'ye mahalleli adına Ali Şimşek, mahalleye yapılan belediye hizmetlerinden dolayı teşekkür. - ADANA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ahmet Zenbilci Yeşiltepe Sarıçam Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title