Haberler

Zemheri ne demek? Zemheri dizisi ne zaman başlıyor? Zemheri oyuncuları, konusu

Güncelleme:

Zemheri dizisi yakında Show'da ekrana geliyor! Başrollerini Ayça Ayşin Turan ile Alperen Duymaz'ın oluşturduğu Zemheri dizi oyuncuları araştırılıyor. Zemheri dizisi ne zaman başlayacak? Zemheri ne demek? Zemheri konusu, anlamı haberimizde...

Zemheri dizi fragmanı kısa süre önce yayımlanmıştı. İki genç oyuncunun başrolde olduğu merakla beklenen Zemheri konusu ile de oldukça dikkat çekici. Dizinin ardından Zemheri anlamı en çok arananlar arasında yer aldı. Zemheri konusu, oyuncuları...

ZEMHERİ NE DEMEK?

Terim olarak Zemheri, Arapça'dan dilimize geçmiştir. TDK'da yer alna bilgiye göre ise ''Kara kış'' anlamına geliyor. 'Zamharir' sözcüğünden türemiştir. Uğuldayan, uluyan anlamını barındıran Harir ve Farsça kış anlamındaki ''Zam'' kelimelerinin bir araya gelip zamanla farklı bir hal alması sonucu bugünki Zemheri kelimesi ortaya çıkmıştır.

ZEMHERİ DİZİSİ NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Güçlü kadrısuyla dikkatleri üzerine çeken Zemheri dizisi Show TV'de izleyenlerin karşısına çıkacak. Bir süre önce Kadın dizisinde boy gösteren başarılı oyuncu Caner Cindoruk'da oyuncu kadrosunda yerini aldı. Dizinin ekrana geleceği tarih hakkında net bir bilgi olmasa da kısa süre içerisinde yayımlanması bekleniyor.

Zemheri ne demek? Zemheri dizisi ne zaman başlıyor? Zemheri oyuncuları, konusu

ZEMHERİ OYUNCULARI

Show TV'de ekrana gelecek olan dizi Zemheri, Ay Yapım imzası taşıyor. Ayça Ayşin Turan, Alperen Duymaz, Caner Cindoruk, Hazal Filiz Küçükköse, Emir Çubukçu, Nihal Koldaş, Müfit Kayacan, Şebnem Dönmez, Sahra Şaş ve Zerrin Tekindor gibi isimler kadrosunda yer alıyor.

Zemheri ne demek? Zemheri dizisi ne zaman başlıyor? Zemheri oyuncuları, konusu

Yönetmen koltuğunda Hilal Saral'ın oturduğu, senaryosunu ise Sema Ergenekon'un kaleme aldığı Zemheri, adalet ve aşkın büyüklüğünü konu edinecek.

Zemheri ne demek? Zemheri dizisi ne zaman başlıyor? Zemheri oyuncuları, konusu

ZEMHERİ KONUSU

İkiz kardeşinden ayrı bırakılıp evlatlık verilen karakter, üvey kardeşine aşık oluyor. İkizi olduğunu öğrendikten sonra peşine düşen karakter, kardeşini bulduğunda ise bir cinayete kurban veriyor. Polis kılığına giren bu karakter kardeşinin intikamını almak için mücadele veriyor. Merakla beklenen Zemheri dizisi Resurrection adlı Kore dizisinden uyarlama olarak ekranlara gelecek. Ay yapım imzalı dizi de intikam ele alınacak. Şimdiden heyecan uyandıran 'Zemheri', izleyiciyi adalet ve aşkın büyüklüğünü sorgulayacakları bir hikayeye davet edecek.

Kaynak: Haberler.com / Gündem

Ayça Ayşin Turan Alperen Duymaz Zemheri Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title