Haberler

Zara'da Diyanet Gençlik Merkezi Açıldı

Zara İlçe Müftülüğü tarafından Zara ilçesinde Diyanet Gençlik Merkezi açıldı.

Zara İlçe Müftülüğü tarafından Zara ilçesinde Diyanet Gençlik Merkezi açıldı.

Reşitpaşa Caddesi okullar bölgesi yakınında yapılan gençlik merkezinin açılış töreni, saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı.

Törende, Kur'an Kursu öğrencileri tarafından Kur'an-ı Kerim tilaveti yapıldı.

Açılışta konuşan Zara Kaymakamı Mehmet Sayın, Türkiye genelinde il ve ilçelerde gençlik merkezilerinin açılıdığını ve açılmaya da devam edeceğini belirterek, "Önemli bir proje. Bizler de elimizden geldiğince eğitim öğretim alanında fiziki şartların oluşturulması anlamında her türlü gayreti gösteriyoruz." ifadelerini kullandı.

İl Müftüsü Yusuf Akkuş ise, doğru bilgiyi halka ulaştırmak için ellerinden gelen bütün gayreti gösterdiklerini söyledi.

Gençlikle ilgili çalışmalara da önem verdiklerini vurgulayan Akkuş, merkezin açılmasında emeği geçenlere teşekkür etti.

Konuşmaların ardından dualar eşliğinde kurdele kesimi yapılarak gençlik merkezi hizmete açıldı.

Açılışın ardından gençlik merkezini gezen Sayın ve Akkuş, bir süre masa tenisi oynadı, dambıl ile ağırlık çalıştı.

Törene, İl Müftü Yardımcısı Harun Özkan, Zara İlçe Müftü Vekili Ali Özbay, Hacı Bektaş Veli Anadolu Kültür Vakfı Zara Şubesi Başkanı Metin Erkan, kamu kurum amirleri, muhtarlar ile çok sayıda davetli katıldı.

Kaynak: AA / Güncel

Reşitpaşa Akkuş Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title