Haberler

Zalim İstanbul'un Sezon Finalinde Cemre, Nedim'i Konaktan Kaçırdı

Güncelleme:

Kanal D'nin sevilen dizisi Zalim İstanbul, 9'uncu bölümüyle sezon finali yaptı. Ceren ve Nedim'in evlenmesinin ardından Cemre konaktan kovuldu. Son kez Nedim'in karşısına çıkan Cemre, Şeniz'in Nedim'e yaptıklarını görünce çılgın bir karar aldı. Cemre, Nedim'i düğünden kaçırdı. İkili bilinmeyen bir geleceğe doğru yola çıktı. Bir balıkçı teknesiyle İstanbul'dan gitmeye karar verdi.

KONAKTAN KAÇIRDI

Zalim İstanbul'un sezon finalinde Ceren'in Cenk'ten hamile kalması ve zorla Nedim ile evlendirilmesi konağı karıştı. Nedim ve Ceren için konakta düğün yapıldı. Cemre ise veda etmek için son defa Nedim'in yanına geldi. Konaktan kovulan Cemre ise Nedim'in kolundaki yaraları görünce çılgın bir karar aldı. Cemre, Nedim'i düğün öncesi konakta kaçırdı. Cemre ve Nedim son sahnede ise bir balıkçı teknesinde görüldü.

Zalim İstanbul'un Sezon Finalinde Cemre, Nedim'i Konaktan Kaçırdı

Zalim İstanbul dizisi yaz arasının ardından 2. sezonuyla Eylül ayında Kanal D ekranlarında olacak.

SEZON FİNALİNDE NELER YAŞANDI?

Zalim İstanbul'un 9. bölümü olan sezon finalinde, Ceren'in kendisini bıçaklaması hamileliğini ortaya çıkarttı. Ceren, Cenk ile tartıştıktan sonra yanında getirdiği bıçağı kendisine saplar. Ambulans gelene kadar ilk müdahaleyi Cemre yapar. Hastaneye yetiştirilen Ceren hemen ameliyata alınır. Karın boşluğuna saplanan bıçak bebeğe zarar vermez; fakat, doktorun Ceren'in durumunu Seher'e ve diğerlerine anlatmasıyla bebek gizi ortaya çıkar. Seher çok şaşkındır. Bebeğin evlendiği Nedim'den olduğu söylenir. Cemre ise, ortada tuhaf şeylerin döndüğünü düşünür. Cenk'in açıklamasını da Şeniz engeller. Olaylar bu andan itibaren içinden çıkılamaz bir duruma doğru evrilir.

Zalim İstanbul'un Sezon Finalinde Cemre, Nedim'i Konaktan Kaçırdı

Zalim İstanbul'un Sezon Finalinde Cemre, Nedim'i Konaktan Kaçırdı

Zalim İstanbul'un Sezon Finalinde Cemre, Nedim'i Konaktan Kaçırdı

Kaynak: Haberler.com / Magazin

İstanbul Kanal D Haberler

Bakmadan Geçme

Kara Ağaç Destanı nerede çekiliyor, setleri nerede? Süleyman Ada kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Türkoğlu Belediye Başkan adayı Süleyman Ada kaç yaşında, nereli? CANLI maç izle! TÜM MAÇLAR! Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 29 Mart GÜNÜN MAÇLARI CANLI İZLE! Cengiz Gökçam kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Pazarcık Belediye Başkan adayı Cengiz Gökçam kaç yaşında, nereli? Kamber Harmankaya kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Onikişubat Belediye Başkan adayı Kamber Harmankaya kaç yaşında, nereli? Mehmet Akçiçek kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Nurhak Belediye Başkan adayı Mehmet Akçiçek kaç yaşında, nereli? Sümeyye Nur Mahide Gökbilgin kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Göksun Belediye Başkan adayı Sümeyye Nur Mahide Gökbilgin kaç yaşında, nereli? Hatice Kahraman kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Elbistan Belediye Başkan adayı Hatice Kahraman kaç yaşında, nereli? Yahya Kemal Akkurt kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Dulkadiroğlu Belediye Başkan adayı Yahya Kemal Akkurt kaç yaşında, nereli? Nazir Çuhadar kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Andırın Belediye Başkan adayı Nazir Çuhadar kaç yaşında, nereli? Kara Ağaç Destanı canlı izle! Kara Ağaç Destanı 6. bölüm TRT 1 HD izleme linki! 9 gün tatil ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? 9 gün bayram tatili hangi tarihte başlayacak? Çağatay Yurtsever kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Afşin Belediye Başkan adayı Çağatay Yurtsever kaç yaşında, nereli? Otobüs biletlerine zam gelecek mi? Otobüs biletleri ne kadar? Arefe günü resmi tatil mi? Arefe günü yarım gün mü, tam gün mü tatil olacak? 9 Nisan Salı Arefe günü tatil var mı?
500

Yorumlar (15)

Dürbünlü:

bizi geri bırakan bu saçma filimlerdir.

15
2
yanıtYanıtla
Adınızı Yazınadd:

böyle saçma sapan diziler izlenirken avlu gibi gerçekleri anlatan dizileride bitiriyolar. . .

8
6
yanıtYanıtla
hak nerde:

çook saçma bi dizi, bi tane kız çırpınıyor zengin bi çocuk için ailesini hiçe sayıyor salak saçma kaçırıyor bide amaç ne saçmalık

10
2
yanıtYanıtla
gercek:

isme bak zalim istanbul. Bu dizilerin hepsini yayindan kaldirmak lazim, Hepsi duygu somurusu, kanseri, kalp krizini, losemiyi kullanip insanlari somuruyorlar ve gercek hastalari rencide ediyorlar ya da mafya olup kafa kesiyorlar. Zaten geri kalmis durumdaki bir cok insani bunlarla zehirlemenin ne faydasi var???Bir tane egitim programi var mi, bir tane adam akilli yerli belgesel var mi. Ya dizi ya da kadin programi yazik cok yazik bu ulkeye. . . .

4
0
yanıtYanıtla
.........:

Belgesel izlemek istesek izleriz. Geri kaldığımi da düşünmüyorum. Böyle söyleyenlere inat bütün seviyesiz bulduğunu programları izliyorum. Dizileri de severim, Müge Anlı yı da severim. Magazin programı da seyrederim. zor yollar ve Coşkun Aral favorim.

yanıt0
yanıt3
Noktasız:

Noktalıya: Dün gece abi yengeye selam çaktı, bu diziyi asla seyretmem ki zaten seviyesizlik yerlerdeydi. Dün gece yenge abi olayı da tuzu biberi oldu.

yanıt2
yanıt0
Sibel ala:

Lütfen nedim ile çemre birlikte olsunlar nedim de iyileşip konaga dönsün herşeyi söylesin cenk de itiraf etsinnnnn seniz s de agah ayrılıp agah seher ile olsun civan damla ile cenk de ceren ile superrrrr

3
1
yanıtYanıtla
Esatir:

Geç başladı keşke yaz boyu devam etseydi. Nedim ve Cemre çok guzeller

1
1
yanıtYanıtla
hakan:

eskiden diziler daha seviyeli idi şimdikiler tamamen saçma sapan konular içeriyor

1
0
yanıtYanıtla
Dizici:

Kaçıyorlar ceplerinde para yok alyansı denize atıyor

1
0
yanıtYanıtla
Tüm 15 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title