Haberler

Sosyal medyada yayılan görüntülere tepki yağdı! Zabıta, meyve satan seyyar satıcının tezgahına el koydu

Güncelleme:

İzmir'de çekildiği iddia edilen görüntülerde, zabıta ekipleri sokakta seyyar satıcılık yaparak geçimini sağlamaya çalışan bir satıcının tezgahına el koydu. Görüntüleri çeken vatandaşın ise, "Adamın ekmek teknesi gitti. Ne olacak bu adam aç mı kalsın şimdi" ifadelerini kullandı. Sosyal medyada yayılan bu görüntülere kullanıcılar tepki gösterdi.

Dün İzmir'de çekildiği iddia edilen görüntüler sosyal medyada kullanıcıların en çok konuştuğu konulardan biri oldu. Görüntülerde zabıta ekiplerinin seyyar satıcılık yaparak geçimini sağlayan satıcının tezgahına el koyduğu görüldü.

"ADAMIN EKMEK TEKNESİ GİTTİ"

Görüntüleri çeken vatandaş ise o anlarda, "Adamın ekmek teknesi gitti. Ne olacak, bu adam aç mı kalsın şimdi?" ifadelerini kullanarak olaya tepki gösterdi.

"BAŞKA ÇARESİ VAR MI ABİ?"

Zabıta ekiplerinin tezgahı arabaya yüklediği sırada görüntüyü çeken vatandaşın, "Adamın kendi de yardım ediyor" demesi dikkatlerden kaçmadı. Bunun üzerine orada olan başka biri de, "Başka çaresi var mı abi?" dedi.

Kaynak: Haberler.com / 3. Sayfa

Zabıta İzmir 3. Sayfa Haberler

500

Yorumlar (14)

Viko:

Yasal olmayan şekilde satış var.tabi ki müdahale edilmeli.eve ekmek ayağına yanlışları mı savunacağız.hem zabıta ekipleri son derece saygılı.dökülen 3/5 portakalı topluyorlar.

11
13
yanıtYanıtla
selami dayı:

Zabıtalar görevini yapıyor seyyar satıcı ne demek manav enayimi kira ödeyecek, stopaj ödeyecek, elektrik, su parası ödeyecek manavla aynı fiyattan satacak, ortaçağdamıyız izin vermeyin kaldırımları işgal ediyorlar köşe başlarını kapmışlar.

12
7
yanıtYanıtla
NEDEN TEPKİ?:

pazarcılar aptalmı? yer kirası verip iş yapıyorlar, peki dükkanlar? bunlar uyanık sporlar. . drama gerek yok. . ekmek her türlü çıkar. . .

3
10
yanıtYanıtla
Mahmut:

Gücünüz bunlara yetiyor tabi. Zenginlere de vergi affı getirin...

6
4
yanıtYanıtla
TURSUN AGAOGLU:

BIZ KARADENIZLI MÜTEAHHITLER OLARAK VERGI AFFINDAN MEMNUNUZ

yanıt1
yanıt0
erkan:

dükkan açıp vergi veren adamın ne suçu var? ayrıca gücü yetme işi değil bu kanun var ve uyguluyor zabıta. zengine vergi affına bende karşıyım ama sap ile samanı karıştırma

yanıt0
yanıt1
Adem:

21, inci Yüzyılda yaşıyoruz zabıtanın uygulamaları Kabile çağından kalmış. Sokağa çıkın bunun gibi yüzlerce vaka var. Yasaksa kardeşim mal alımını kaynağından engelleyici yasa çıkarın. Adam alamayınca Satamayacaktır. NOKTA. Aydınlıktan, Liyakattan, Medeniyetten. İnsancıllıktan Dem VURAN CAHİL SİYASİLERE İTHAMIMDIR.

9
0
yanıtYanıtla
Kukari Badi:

Bu adamın usulü doğru değil ama bu adamları yok edersen fahiş fiyat uygulayan marketin, esnafın ekmeğine yağ sürersin.

4
3
yanıtYanıtla
tepki:

sanki 80 milyon insan sokakta seyyar satıcılık yapıyor bir gelip el koymaları yokmu bizi salı memleketi artık yaşanacak hale getirin nefes alamıyoruz artık bu durum boğuyor bizi

4
2
yanıtYanıtla
Vatandaş:

Zabita devletin ve belediyenin koyduğu kurali uygularken niye suçlu oluyor.Herkes çıksın seyyar satıcılık yapsın.kira ve vergi veren esnafın suçu ne o zaman.Ayrıca zabita teskilati madem bu kadar kötü devlet niye kaldırmıyor.

0
3
yanıtYanıtla
Tüm 14 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title