Haberler

Zabıta Denetimleri Devam Ediyor

Erzincan Belediyesi Zabıta Müdürlüğüne Bağlı ekipler il merkezindeki okul kantinlerini denetledi.

Erzincan Belediyesi Zabıta Müdürlüğüne Bağlı ekipler il merkezindeki okul kantinlerini denetledi.

Halk sağlığının gözetildiği işyeri denetimleri kapsamında, Erzincan Belediyesi zabıta ekipleri, öğrencilerin sağlığını tehdit edecek unsurların oluşmasını önlemek amacıyla il merkezindeki okul kantinlerini de mercek altına aldı. Belirli periyotlar halinde denetimlerin aralıksız sürüldüğünü belirten Erzincan Belediyesi Zabıta Müdürü Erhan Albayrak, denetimlerde ciddi bir sorunla karşılaşmadıklarını ifade etti. Zabıta ekipleri, özellikle okul kantinlerinin mevzuata uygun çalıştırılması için işletmecilere uyarılarda bulunuldu.

Geleceğin teminatı olan çocuklarımızın okullarında kalite ve sağlık standartlarına uygun hizmet alması amacıyla zabıta ekiplerinin yaptığı denetimlerde; gıda maddelerinin son tüketim tarihleri, hijyen kurallarına uyulup uyulmadığı, kontrol edildi. Zabıta Müdürü Erhan Albayrak, "Halk sağlığı ve özellikle çocuklarımızın güvenli ve sağlıklı gelişimleri için, denetimlerimize eğitim kurumlarını da dahil ettik. Okul Kantinlerindeki kontrollerimizle geleceğimiz olan çocuklarımıza sahip çıkmaya, çocuklara ve işletmecilere doğru, bilinçli tüketim alışkanlıkları kazandırmaya çalışıyoruz."dedi. - ERZİNCAN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Erzincan Belediyesi Erhan Albayrak Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title