Haberler

Yüzmeyi Öğreniyorum Hayallerime Dalıyorum" Projesi

Diyarbakır'da "Yüzmeyi Öğreniyorum Hayallerime Dalıyorum" projesi başlatıldı.

Diyarbakır'da "Yüzmeyi Öğreniyorum Hayallerime Dalıyorum" projesi başlatıldı.

Vali Hasan Basri Güzeloğlu, Yenişehir Belediyesi ile Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünce hazırlanan ve Şehitlik Spor Kompleksinde başlatılan projenin açılışında yaptığı konuşmada, Diyarbakır'da büyük bir dönüşüm yaşandığını söyledi.

İnsanı merkezine alan bir kamu hizmeti anlayışını her noktada görüldüğünü ifade eden Güzeloğlu, özellikle çocukların daha iyi yetişmesi, güçlü, güvenli ve mutlu olması için özel projeler hayata geçirdiklerini kaydetti.

Çocukları hayatın her alanında başarılı ve iddialı kılmanın en temel sorumlulukları olduğunu aktaran Güzeloğlu, şöyle konuştu:

"Bu ülkenin çocukları her branşta dünyayla yarışacak, dünyanın her köşesinde iddiasını ortaya koyacak ve yarışmaların sonunda şanlı bayrağımızı göndere çekecek. Devletimizin, gençlerimize armağan ettiği bu salonda 2 bin 71 çocuğumuz yüzmeyle tanışıyor. Bu projeyle inşallah yarının şampiyonları Diyarbakır'dan yetişiyor olacak."

"Kaynakları gençlerimize harcamaktan onur duyuyoruz"

Yenişehir Belediye Başkan Vekili Kaymakam Serdar Kartal ise belediye imkanlarıyla çocuklara yüzme öğreteceklerini belirtti.

Yıl sonuna kadar 2 bin 71 öğrenciye yüzme öğreteceklerine değinen Kartal, şunları kaydetti:

"Daha önce belediyenin kaynakları halkımızın müşterek ihtiyaçları yerine gençlerimizin geleceklerini ellerinden almak için kullanılıyordu. Bizler belediyenin tüm kaynakları gençlerimize harcamaktan büyük onur duyuyoruz."

Daha sonra çocuklara spor malzemesi dağıtıldı.

Kaynak: AA / Güncel

Basri Güzeloğlu Serdar Kartal Diyarbakır Yenişehir Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 25 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Ziraat Türkiye Kupası ikinci maçlar ne zaman? ZTK rövanş maçları ne zaman oynanacak?
title