Haberler

Yuvada çalışan kadın, istismar ettiği 13 yaşındaki çocuktan bebek dünyaya getirdi

Güncelleme:

İngiltere'de çocuk yuvasında çalışan kadın görevli, yuvada kalan ve ismi açıklanmayan 13 yaşındaki bir erkek çocuğu ile cinsel ilişkiye girip çocuktan hamile kaldı.

İngiltere'de evli olan ve bir çocuk yuvasında çalışan 20 yaşındaki kadın görevli Leah Cordice, kandırdığı 13 yaşındaki çocuğa cinsel istismarda bulundu. Kadın görevli 17 yaşındayken, o zamanlar 13 yaşında olan çocuğun odasına giderek, ilişkiye girdi.

Yuvada çalışan kadın, istismar ettiği 13 yaşındaki çocuktan bebek dünyaya getirdi

13 YAŞINDAKİ ÇOCUKTAN BEBEK DÜNYAYA GETİRDİ

Uzun süre çocuğa istismarda bulunan Leah, bir yıl sonra bir bebek dünyaya getirdi. Doğumun ardından kocasını ise bebeğin kendisinden olduğuna inandırdı.Aynı dönemde istismara uğrayan çocuğunun annesi, oğlunun tavırlarından şüphelenip cep telefonunu karıştırdı. Telefonda Leah Cordice'in oğluna cinsel içerikli mesajlar attığını görünce polise haber verdi.

Yuvada çalışan kadın, istismar ettiği 13 yaşındaki çocuktan bebek dünyaya getirdi

KADININ KOCASI DNA TESTİ İSTEDİ

Çocuk polise verdiği ifadede evde bilgisayarda oyun oynarken Leah'ın evlerine gelip kendisine sarılıp öptükten sonra kendisini ilişkiye zorladığını söyledi. Leah'ın ismi açıklanmayan kocası çocuğun kendisinden olup olmamasının ortaya çıkması için DNA testi talep etti. Yapılan testin sonucunda dünyaya gelen çocuğun Leah'ın kocasından değil, ilişkiye girdiği çocuktan olduğu ortaya çıktı.

Yuvada çalışan kadın, istismar ettiği 13 yaşındaki çocuktan bebek dünyaya getirdi

KADIN SUÇLAMALARI REDDETTİ

Leah ise mahkemede çocuğun evine gittiğinde aşırı sarhoş olduğunu çocuğun önce kendisini taciz ettiğin ve cinsel ilişkiye zorladığını, o gün ilişkilerinin başladığını, çocuğa istismarda bulunmadığını söyledi.

Kaynak: Haberler.com / 3.Sayfa

Cep Telefonu Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (79)

ADMAN:

Aman allahim ne kadar kismetsizmisim bana böyle birsey raslamadi.

62
37
yanıtYanıtla
Tırnakçı Cemil Dayınız:

İngiltere''ye gidiyorum hoşçakalın gençler :)

62
9
yanıtYanıtla
DAMAT FERİT:

Yaşını küçült de git.

yanıt22
yanıt3
ARSLAN:

Defol git.

yanıt4
yanıt2
Murat:

Ben 13 yaşındayken uzvum büyümeye başladı, 20''li yaşlarıma geldiğim zaman o kadar büyük olmuştu ki normal insanlar gibi değil de daha hızlı yürüyordum. . . Organımın ağırlığı ve yer çekiminden kaynaklanan bir hareketmiş bu. . . 23 yaşıma geldiğim zaman bu işlerin böyle sürmeyeceğini anladım ve uzvumun üçte birini aldırdım, hala büyük mü ? büyük fakat normal insanlar gibi yavaş yürüyebiliyorum en azından. . . 13 yaşındayken ben kimseyi hamile bırakmadım çünkü o an gelmeden önce çekip gitmesini bildim.

3
44
yanıtYanıtla
aaaaa:

ne bos adamsin yaw

yanıt14
yanıt1
Mert:

Murat, anlaşılan sende küçüklük kompleksi var, kendini bu şekilde avutuyorsun.

yanıt20
yanıt0
kk:

adamın derdine bak, bir drogba değilsin sonuçta, atma şimdi biz bizeyiz

yanıt11
yanıt0
Baris baris:

Çoçuktaki Sansa bak be!

32
11
yanıtYanıtla
ADAS:

BİZE DÜŞMEZ Mİ BÖYLE

20
20
yanıtYanıtla
Tüm 79 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title