Haberler

Yurtta Kış

Tunceli Sağlık Müdürü Dr."Kış mevsiminde bize bildirilen vakalara sorunsuz bir şekilde müdahale edilmiş ve hastaların sağlık kuruluşlarına ulaştırılması sağlanmıştır" dedi.

Tunceli Sağlık Müdürü Dr. Yusuf Kenan Aydın,

"Kış mevsiminde bize bildirilen vakalara sorunsuz bir şekilde müdahale edilmiş ve hastaların sağlık kuruluşlarına ulaştırılması sağlanmıştır" dedi.

Aydın, AA muhabirine yaptığı açıklamada, "İkisi kar paletli olmak üzere toplam 24 ambulansımız ve bir tam donanımlı Ulusal Medikal Kurtarma Aracımız bulunmaktadır. Bilindiği üzere ilimizde kış mevsimi oldukça ağır geçmektedir. İl Özel İdaresi, Karayolları Şube Şefliği ve İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü ile çalışmalarımızı koordineli bir şekilde yürütmekteyiz. Kar nedeniyle yolları ulaşıma kapanmış köylerimizden bildirilen vakalara müdahalelerde bu kurumlarla koordineli çalışmaktayız" diye konuştu.

Yolu kapalı köylerdeki hastalara ekiplerin ulaşmak için yoğun bir şekilde çalıştığını ifade eden Aydın, "Kış mevsiminde bize bildirilen vakalara sorunsuz bir şekilde müdahale edilmiş ve hastaların sağlık kuruluşlarına ulaştırılması sağlanmıştır" dedi.

Muhabir: Fatma Çıray

Yayıncı: Ahmet Ekici - TUNCELİ

Kaynak: AA / Yerel

Kenan Aydın Tunceli Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title