Haberler

Yunanistan Başkonsolosluğu'nda Başbakan Çipras'a Baklava İkram Edildi

Yunanistan Başkonsolosluğu'nda Başbakan Çipras'a Baklava ikram edildi Yunanistan Başbakanı Çipras konsolosluktan ayrıldıİSTANBUL - İstanbul'daki temaslarını sürdüren Yunanistan Başbakanı Aleksis Çipras, akşam saatlerinde geldiği Yunanistan Başkonsolosluğundan ayrıldı.

Yunanistan Başkonsolosluğu'nda Başbakan Çipras'a Baklava ikram edildi

Yunanistan Başbakanı Çipras konsolosluktan ayrıldı

İSTANBUL - İstanbul'daki temaslarını sürdüren Yunanistan Başbakanı Aleksis Çipras, akşam saatlerinde geldiği Yunanistan Başkonsolosluğundan ayrıldı. Yunanistan Başbakanı Aleksis Çipras'a Yunanistan Başkonsolosluğunda Türk Baklavası ve Türk lokumu ikram edildi.

Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanı Binali Yıldırım ile görüşmesinin ardından Beyoğlu İstiklal Caddesi'nde bulunan İstanbul Yunanistan Başkonsolosluğuna gelen Yunanistan Başbakanı Aleksis Çipras, burada yaklaşık 1,5 saat kaldı. Ziyaret esnasında Yunanistan Başbakanı Aleksis Çipras'a Yunanistan Konsolosluğu karşısında bulunan tatlıcıdan tepsi içerisinde Türk Baklavası ve Lokumu ikram edildi.

Ziyaret sonrası konsolosluktan ayrılan Yunanistan Başbakanı Aleksis Çipras, dışarıda kendisini bekleyen vatandaşlarla kısa bir süre sohbet ettikten sonra fotoğraf çekildi. Çipras, daha sonra aracına binerek buradan ayrıldı. Yunanistan Başbakanı Aleksis Çipras'a eşi Peristera Baziana eşlik etti.

Öte yandan Yunanistan Başbakanı Aleksis Çipras'ın eşi Peristera Baziana'nın ziyaret sonrası ünlü bir tatlıcıdan alışveriş yaptığı öğrenildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Genel

Alexis Tsipras Yunanistan İstanbul Genel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title