Haberler

Yunan Yarışmacı Rodanthi'den Hilmi Cem'e Sürpriz Hediye

Güncelleme:

Survivor'da ödül oyunu öncesi Alp Kırşan, Hilmi Cem'e olan hayranlığıyla tanınan Survivor Yunanistan yarışmacısı Rodanthi'nin gönderdiği hediyeyi Hilmi Cem'e teslim etti.

Türkiye- Yunanistan maçında Yunan Survivor yarışmacısı Rodanthe, Hilmi Cem'den etkilenmiş onunla bir araya gelmek için çeşitli yollar denemişti. Bir türlü buluşamayan ikili ile ilgili yeni bir gelişme yaşandı. Survivor Rodanthe, Hilmi Cem'e hediye gönderdi.

"RODANTHİ SENDEN HEDİYE BEKLİYOR"

Ödül oyunu öncesi Hilmi Cem hakkında konuşan sunucu Alp Kırşan, "Hilmi Cem sana haberim var. Sana bir emanet var. Sana ulaştırmam gerektiği söylendi. Üstünde Rodante yazan onların boyunluklarını ilettim. Hanımefendi senden hediye bekliyor." dedi.

Olay karşısında şaşkınlığını gizleyemeyen Hilmi Cem, "Ben ne saçma bir şeyin içerisindeyim abi, hayırlısı" demekle yetindi.

Kaynak: Acunn.com / Magazin

Yunanistan Alp Kırşan Hilmi Cem TV Magazin Haberler

500

Yorumlar (19)

YAZIK:

ACUN BU ÜLKEYE İYİLİK YAPMIYOR KÜLTÜRÜN CANINA OKUYOR

20
13
yanıtYanıtla
karip:

acun gibi yüz karalarinin bu memlekette isi yoktur güle güle

15
8
yanıtYanıtla
navajho:

bence de senin işin yok sana güle güle.

yanıt3
yanıt4
KILIÇ:

SENİN GİBİ KARA KARA DÜŞÜNSÜNMÜ BIRAKTA ADAM BİR İŞLER YAPIYOR ARSIZLIK HIRSIZLIKMI ETSİN AKSİNE YAPTIKLARI GÖGÜS KABARTACAK İŞLER.

yanıt0
yanıt0
Samimi Bir Adam.:

Samimi kız ne diyeyim. Samimiyete can kurban. Bi de bizim kızlara bak (yani kızlarımızın çoğuna bak)... Bizim kızlarımızın çoğunun hayatı da kibir, ego ve narsistik kişilik bozukluğuyla geçiyor, böylece hayatı hen erkeklere hem de kendilerine zehir ediyorlar... Şimdi bizim erkeklerimiz de akıllandı maşallah hiç çekmiyorlar kızların kibirini, egosunu... İtirraf etmeliyim ki en güzeli Rus kızları, Avrupa kızları, bulursam kaçırmam evlenirim, buradan hemcinslerime sesleniyorum sizin de hedefiniz kıymetinizi bilen yabancı kızlar olsun.

9
13
yanıtYanıtla
Samimi Bir Adam.:

Doğruyu söyleyen dokuz köyden kovulurmuş, yorumumuz kısa sürede birçok disklike almış... Benim yorumuma katılan erkekler lütfen yorumuma like atarmısınız, like atında güzel yorumumuz hiç olmasın...

yanıt5
yanıt2
..:

hahah yahu bu kız 2 gün önce elendi ama sosyal medyaya girer girmez turabiyi takip etmiş, hilmicemi değil. . karıştırdı mı naptı :))

20
1
yanıtYanıtla
El Şaravi:

millet bu herife hediye gönderiyor, bu da ayakkabımı vereyim diye dalga geçiyor. ne kadar saygısız insanlarsınız siz arkadaş. Türkleri dünyaya kötü tanıtıyorsunuz.

7
4
yanıtYanıtla
krıptoakn:

nagihanada birini yapsalarda biraz sakinleşse

9
1
yanıtYanıtla
Kayskeber:

Ped poşetine benziyor çorba suyunamı atacaklar naapacaklar anlamadım

2
4
yanıtYanıtla
Tüm 19 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title