Haberler

Yüksekova'da 2 Bin 500 Öğrenciye Giyim ve Ayakkabı Yardımı

Yüksekova Kaymakamlığınca 2 bin 500 öğrenciye ayakkabı ve eşofman takımı dağıtıldı.

Yüksekova Kaymakamlığınca 2 bin 500 öğrenciye ayakkabı ve eşofman takımı dağıtıldı.

Kaymakam ve Belediye Başkan Vekili Mahmut Kaşıkçı, beraberinde Belediye Başkan Yardımcısı Hacı Bayram Özcan, İlçe Milli Eğitim Müdürü Servet Canlı ve Gençlik Merkezi Müdürü İlhan Yılmaz ile Gençlik Merkezini ziyaret etti.

Ziyarette, farklı spor dallarıyla uğraşan yaklaşık 2 bin 500 öğrenciye eşofman ve ayakkabının bulunduğu paketler dağıtıldı.

Kaşıkçı, yaptığı açıklamada, ilçede değişim ve dönüşümün gerçekleştiğini, bu değişimin sadece alt ve üst yapıdan ibaret olmadığını söyledi.

Yeni neslin en iyi şekilde eğitim alabilmesi ve sportif faaliyetlerini yapabilmesi için çaba harcadıklarını anlatan Kaşıkçı, şöyle konuştu:

"Çocuklarımızın her alanda bilgili ve birikimli olmalarını istiyor ve çabalıyoruz. Bu kapsamda sporla uğraşan yaklaşık 2 bin 500 öğrencimize eşofman takımı ve ayakkabı dağıttık. Önümüzdeki dönem bu çalışmalarımız artarak devam edecek. Bizim derdimiz, gençlerimiz, çocuklarımız. Gençlerimizden tek isteğimiz çalışmaları ve gayret göstermeleri. Biz her konuda destek vermeye hazırız. Öğrencilerimizden dünya sıralamalarında dereceler istiyoruz ve onlara güveniyoruz. Emeği geçen tüm kurumlarımıza teşekkür ederim."

Kaynak: AA / Güncel

Mahmut Kaşıkçı Bayram Özcan Yüksekova Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title