Haberler

Yozgat İl Özel İdare Personelinden Kızılay'a Kan Bağışı

Yozgat İl Özel İdare personeli ve bazı il genel meclis üyeleri, Kızılay'a kan bağışında bulundu.

Yozgat İl Özel İdare personeli ve bazı il genel meclis üyeleri, Kızılay'a kan bağışında bulundu.

Kızılay Yozgat Şube Başkanı Ömer Faruk Dumlupınar, kış mevsimi olması dolayısıyla vatandaşların kan alım merkezine gelmekte güçlük çektiğini belirterek, "Biz de Kızılay şubesi olarak kurumlara yönelik olarak kan bağışı kampanyası başlattık. Daha önce bazı kurumlarımızdan kan alımını yaptık. Bugün de İl Özel İdaresi personelinden kan alımı yapıyoruz. Personelimiz gerçekten çok duyarlı, kan vermeye engeli olmayan tüm personel gönüllü olarak gelip kan bağışı yapıyor kendilerine çok teşekkür ediyorum. Yapılan bu çalışmalar diğer kurumlarda da örnek teşkil ettiği için, diğer kurumlardan da destek gelmesi bizleri sevindiriyor." dedi.

İl Özel İdare Genel Sekreter Yardımcısı Fazlı Açıkgöz, Kızılay'ın kurumlarda kan bağışı kampanyası yaptığını görünce kurum olarak kendilerinin de bu kampanyaya katıldıklarını belirterek, "Personelimizle görüştük, kan vermede herhangi bir sıkıntısı bulunmayan tüm personelimizin gönüllü olarak katılması bizi sevinirdi. Verilen bu kan bir çok insanımızın belki de hayatını kurtaracaktır. Kan bağışı kampanyasını başlatan Kızılay Şube Başkanımız ve diğer tüm görevlilere teşekkür ediyorum" dedi.

Kızılay Yozgat Şube Başkanı Ömer Faruk Dumlupınar ve Başkan Yardımcısı Selim Nevimli, Kızılay'a katkılarından dolayı İl Genel Meclis Başkanı Ayhan Can ve İl Özel İdare Genel Sekreter Yardımcısı Fazlı Açıkgöz'e plaket verdi.

Kızılay Şube Başkanı Dumlupınar, 2011 yılında il genelinde 2 bin 500 ünite kan alındığını, bu yılki hedefin ise 7 bin 500 ünite olduğunu sözlerine ekledi. - YOZGAT

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Fazlı Açıkgöz Dumlupınar Kızılay Yozgat Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu? Tövbe duası: Tövbe istiğfar duası okunuşu ve yazılışı nedir? Arapça Tövbe duası ve Türkçe meali! Tövbe nasıl edilir? Nasuh Tövbe duası nasıl okunur? Baby Shower nedir, ne demek? Baby Shower patisi nedir? Baby Shower pastaları! Baby Shower partisine katılmak caiz mi? Diyanet'in açıklaması ne? Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın 2023-2024 sezonu Avrupa gelirleri Bilmeceler ve Cevapları 2022: En Zor Bilmece Soruları Nelerdir? Zor, Kolay, Komik, İlginç, Eğlenceli, Yeni, Uzun, Kısa Bilmeceler ve Cevapları! 1 Ekim hangi burç? Ekim'in 1'i hangi burçtur? 1 Ekim burç özellikleri, sembolü ve gezegeni nedir? 1 Ekim hangi burca ait?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title