Haberler

Yönetmen Mustafa Kemal Uzun'u Öldüren Figüranın Dizideki Görüntüsü Ortaya Çıktı

Güncelleme:

Yönetmen Mustafa Kemal Uzun'u Şile'deki evinde vahşice öldüren figüran Osman A.'nın, Uzun'un yönettiği dizideki görüntüleri ortaya çıktı.

Ünlü dizi yönetmeni Mustafa Kemal Uzun'u Şile'deki evinde bıçaklayarak öldüren figüran Osman A.'nın Uzun'un yönettiği dizide polis rolünü oynadığı ortaya çıktı.

OLAY YERİNDE NOT ALIYOR

Osman A., özel bir televizyon kanalında yayımlanan dizide olay yerini incelemeye gelen bir polis rolünü oynuyor. 4 saniyelik rolde Osman A., olay yerinde diğer polislerle birlikte notlar alıyor.

VAHŞİCE ÖLDÜRÜLMÜŞTÜ

Uzun, 12 Aralık'ta Şile'deki evinde, dizilerde figüranlık yapan Osman A. tarafından bıçaklanıp, kafası beyzbol sopasıyla ezilerek öldürülmüştü. Osman A. girdikleri tartışmanın ardından bu fiili yaptığını iddia etmişti. Osman A. hakkındaki soruşturma devam ediyor.

İşte dizideki o görüntüler;


Kaynak: Haberler.com / Magazin

Kemal Uzun Şile Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

500

Yorumlar (24)

mücahit alkan:

Eskiden böylemiydi camiye gitmek için kapıya çıktığımda dövüyorlardı, tüpgaza sıraya giriyorduk sigara yoktu, mazot yoktu, şekeri bile rüşvetle alıyorduk hep CHP yüzünden. Türkiye çok zengin bir ülke oldu. Herkesin herşeyi var. Heryerde marketler var ucuz ucuz Herkesin lüx arabaları en pahalı telefonları var her isteyen istediği şeyi rahatlıkla alabiliyor. Ben asgari ücretimle rahat rahat geçiniyorum. Ev aldım busenede araba alıcam. Şükretmesini bilin bide kötülemek için asgari ücret az diyorlar. Yazık.

15
59
yanıtYanıtla
FİLİZ:

ASGARİ ÜCRETLE EV ARABA ALINMIŞ GÜL GİBİ DE GEÇİNİYORMUŞ BUNA KARGALAR DAHİ GÜLER :))))

yanıt17
yanıt2
asgari ücretli:

asgari ücretle ev nasıl alınıyo bize de formül yolla bilader

yanıt16
yanıt1
atarlıgenç:

biri bu arkadaşı dürtsün şuan acayip bi rüya görüyo

yanıt15
yanıt0
Ak:

Halinize sukuredin eskiden gecinemiyordunuz bir suru borcumuz vardi ulke olarak simdi biz borc veriyoruz dunyaya yasasin reisss

7
9
yanıtYanıtla
kara:

eskiden bakkala borç vardı şimdi bankaya bakkala yediğin kadarıydı şimdi yemediğininkinide veriyorsun günahamı yanarsın fazla verdiğinemi

yanıt5
yanıt0
Memur:

Bende memurum fakat senin gibi dusunmuyorum cok sukur evimide aldim arabamida ve iyi kotu birde yazlik yaptim.. camur atmak cok kolay ilk once tutumlu olmasini ogrenin iktidara camur atmayin bence maaslar gayet guzel eee sen icki ic sigara ic hergun disarda yemekye bara git nargileye git tabikide parani biriktiremezsin artik eski turkiye yok guclu turkiye var

7
8
yanıtYanıtla
atamer levent:

tabi tabi tuzu kuru arkadaş sen alıyorsun 4000 -5000 maaş mutlaka eşinde memur oda alıyor okadar evde alırsın arabada yazlık ta peki asgari ücretli ne yapsın lafa gelince memur aç işine gelince de devlete çamur atmayın

yanıt7
yanıt1
Adınızı Yazın:

ölen hakkıkndaki gerçekleriokuyun

8
2
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

Bir de sigarası falan da var anlaşılan, belediye memuru ise alıyordur evi, arabayı!

5
0
yanıtYanıtla
Tüm 24 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title