Haberler

Yolumuz Aydınlık

Siyah Beyazlı Kulübün Başkanı, "Avrupa'nın Gayrimenkul Zenginiyiz. Ekonomik Olarak da Çok İyi Seviyedeyiz. Yaptığımız Transferlerle Gücümüze Güç Kattık. Sportif Alanda Başarılı Olmamamız İçin Hiçbir Neden Göremiyorum" Dedi.

Siyah beyazlı kulübün başkanı, "Avrupa’nın gayrimenkul zenginiyiz. Ekonomik olarak da çok iyi seviyedeyiz. Yaptığımız transferlerle gücümüze güç kattık. Sportif alanda başarılı olmamamız için hiçbir neden göremiyorum" dedi.

BEŞİKTAŞ Kulübü Başkanı Yıldırım Demirören, "Ekonomik olarak çok iyi seviyedeyiz. Avrupa’nın gayrimenkul zenginiyiz. Sportif alanda başarılı olmamamız için hiçbir neden göremiyoruz. Yolumuz aydınlık" dedi. Önceki akşam genel sekreter Kenan Öner, yönetici Şeref Yalçın ve Nedim Sarsmaz’ın da katıldığı yemekli toplantıda, teknik direktör Ertuğrul Sağlam ve siyah beyazlı yöneticilerle bir görüşme yapan Demirören, şunları söyledi: "Gayrimenkul bakımından dünyanın en güçlü kulüpleri arasında yer alıyoruz. Futbol dışında basketbol, voleybol, engelli basketbol, hentbol, güreş, briç ve atletizm gibi branşlarda da Avrupa’nın en çok konuşulan kulübü haline geldik.

Del Bosque gibi dünyaca ünlü bir teknik direktörü, Carew gibi çok önemli bir golcüyü Türkiye’ye getirerek öncü olduk. Beşiktaş sayesinde birçok ünlü isim Türkiye’yi istiyor. Bu da bizi gururlandırıyor. Türkiye’de transfer gündemini Beşiktaş belirliyor. Beşiktaş, ekonomik açıdan sadece Türkiye’nin değil, dünyanın da sayılı kulüpleri arasında. Belki de bizim gibi gayrimenkulu olan başka bir kulüp yoktur.

Başarı sözümüz var

Avusturya kampındaki izlenimlerim son dereace olumlu. Sizlere güveniyorum. Yalnızca Süper Lig’de değil, UEFA Kupası ve Türkiye Kupası’nda da büyük başarılar elde edeceğimize inanıyorum. Futbol takımımızın UEFA Kupası ön eleme turunda Bosna ekibi ile yapacağı iki maçı da kazanarak taraftarlarımıza karnaval yaşatmalıyız. Çünkü onlara verilmiş başarı sözümüz var."

Teknik direktör Ertuğrul Sağlam ise başkan Yıldırım Demirören ve yönetimine desteklerinden dolayı teşekkür ederek, "Biz önce aile olduk. Yeni transferlerimizle büyük başarılara imza atacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın. Kafa yapıma uygun ve hedefleri olan oyuncularla bir arada olmak beni mutlu ediyor" dedi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title