Haberler

Yıllar önce açıklamıştı! İşte Huysuz Virjin'in Zeki Müren'den 'nefret' etme nedeni

Güncelleme:

Türk şov dünyasına adını yazdıran isimler arasında yer alan Seyfi Dursunoğlu, 15 günden bu yana verdiği yaşam savaşını kaybetti. 87 yaşında yaşama veda eden Dursunoğlu'nun, ünlü sanatçı Zeki Müren ile arasının açık olduğu biliniyordu. Huysuz Virjin lakaplı Dursunoğlu'nun hayatını kaybetmesinin ardından, Zeki Müren ile aralarında yaşananlar da merak edilmeye başlandı.

2013 yılında Posta gazetesine konuşan Dursunoğlu, usta sanatçı Müren ile aralarının neden bozuk olduğunu ve geçmişte neler yaşandığını anlatmıştı. Dursunoğlu, söz konusu söyleşide şu ifadeleri kullanmıştı: "Zeki Müren'le okul arkadaşı olduğumuz halde beni kadrosuna almak istemedi. Gazinolarda komedyen assolistten evvel çıkar. Ben komedyen olduğum için Zeki Müren'den hemen önce çıkacaktım."

Yıllar önce açıklamıştı! İşte Huysuz Virjin'in Zeki Müren'den 'nefret' etme nedeniZeki Müren

"Dünya güzeli bir kadın oluyorum, incecik belim var, bacaklarım, vücudum muntazam. 'Önden pırıl pırıl bu çıkacak, arkasından ben, bütün godoşluğum çıkacak ortaya; almayım ben bunu kadroma' dedi herhalde. Kadrosuna almaya bir kere teşebbüs etti; haber yolladı. 'Nerede çıkacağım?' dedim. 'İki sıra kızdan sonra' dediler. Sıra kızlardan sonra ben, sonra türkücü, popçu, assolist çıkacak. Oysa geleneksel sıralama assolistten hemen önce komedyenin çıkması. 'Kabul etmiyorum' dedim. Telefon açtı, 'Neden kabul etmedin? Seni kadroya almıştım ben' dedi. 'Hem gece kulübünde hem gazinoda çalışıyorum, burası bana fazla geldi kusura bakma' dedim."

"ZEKİ MÜREN'DEN HEP UZAK KALMAYI TERCİH ETTİM"

"Zeki Müren ayağında apartman topuk çizmeler, gladyatör kıyafetiyle sahnede Dede Efendi okuyordu. Samimi olsaydım ona fazla acayip olan o kıyafetleri giydirmezdim. Ama Zeki Müren'den hep uzak kalmayı tercih ettim. Onun avanesi olmak istemedim. Etrafında 5-6 kişi olurdu. Bir yere önden o girerdi, arkasında avaneleri, bedavacıları."

"SÜRÜNDÜM AMA ONA GİTMEDİM"

"O pozisyona düşmek hiç istemedim. Niye bedava yemek yiyeceğim, içki içeceğim diye bir insanın avanesi olayım? Oturduğum bodrum katında süründüm ama kalkıp Zeki Müren'e gitmedim.O da farketti, sağa sola benimle ilgili sitem ederdi. Biraz da mizacım öyleydi benim. Çocukken de yaşıtım misafir çocuklarına 'Hoşgeldiniz' der, 4 katlı evimizin en üst katındaki odama çekilirdim. Yalnızlığı ve mesafeyi seven bir insanım."

Öte yandan Huysuz Virjin, Zeki Müren ile arasında yaşananlara ilişkin canlı yayında da açıklamalarda bulunmuş ve Zeki Müren'in kendisini kadroya almadığını ve Müren'i hayatı boyunca affetmediğini söylemişti.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Seyfi Dursunoğlu Huysuz Virjin Zeki Müren Haberler

Bakmadan Geçme

Cemil Akkoçak kimdir? Zafer Partisi Hatay- Antakya Belediye Başkan adayı Cemil Akkoçak kaç yaşında, nereli? Osman Yılmaz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Altınözü Belediye Başkan adayı Osman Yılmaz kaç yaşında, nereli? Melis Yıldız Akın kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Merkez Belediye Başkan adayı Melis Yıldız Akın kaç yaşında, nereli? Tulin Yüksel kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Derecik Belediye Başkan adayı Tulin Yüksel kaç yaşında, nereli? İSTANBUL SEÇİM ANKETİ! İmamoğlu mu Kurum mu? İstanbul seçimlerinde kim önde? Dilan Polat, Nez Demir olayı! Dilan Polat, Nez Demir'i affetti mi? Duruşmada neden ağladılar? Çocuklar Duymasın'ın Duygu'su, Hayal Garip eski sevgilisinden şiddet mi gördü? Hayal Garip ne söyledi? Survivor Aysu Keskin kimdir? Aysu Keskin kaç yaşında, nereli? Berat Kandili ne zaman 2024? Berat Gecesi hani güne denk geliyor? Berat Kandili'nde oruç tutulur mu, hangi ibadetler yapılır? Mesut Turan kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Çukurca Belediye Başkan adayı Mesut Turan kaç yaşında, nereli? Emekliye zam var mı? Emekliye zam yapılacak mı? Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bakan Şimşek üzerinden emeklilere mesaj verdi! ZİRAAT BANKASI EMEKLİ PROMOSON ÖDEMESİ NE KADAR 2024? Ziraat Bankası, emekli promosyon ödemesi kaç TL oldu? 2024 YEREL SEÇİM OY KULLANMA SAATLERİ! 31 Mart oy kullanma saati ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? Emeklilere promosyon ödemesi ne zaman yapılacak? Başvuru nereden yapılır? E- Devlet başvuru ekranı! Promosyon ödeme başvurusu nereden yapılır? Promosyon ödeme başvurusu nasıl yapılır?
500

Yorumlar (24)

ADIM:

Hep kadın rollerine girerdi ve terbiyesizce konuşurdu

22
39
yanıtYanıtla
VEZIR:

NE OLURSA OLSUN IYI INSANLAR . . HERKEZI GULDUREN NESELENDIREN TOPLUMA VE ULKESINE FAYDALI INSANLARDI . . KIMSENIN MALINDA MULKUNDE GOZU OLMAYAN INSANLAR MEKANLARI CENNET OLSUN. .

40
8
yanıtYanıtla
Murat:

Biz bu kişinin erkek yüzünü göremedik.Merak ettiğim şey,bunu kadınlar mı yıkayıp erkekler mı yıkayıp er kişi niyetine mi hatun kişi niyetine mi defnedecekler?..

8
39
yanıtYanıtla
...25:

Seyfi bey beyefendiydi kadin taklidi yapıyordu oyle geçiniyordu günümüzün kerimcanlarindan değildi yani Allah rahmet eylesin

yanıt12
yanıt2
MURAT TURAT:

Napıcaksın ona göre başını örtüp mü gidiceksin cenazeye ?

yanıt11
yanıt2
önce:

hepinizde aynı şeysiniz. . . boş yaşadınız boş öldünüz imtihanı kaybettiniz şimdi cehenneme odunsunuz. . . . bir toplumu saptırdınız dinle imanla ahlakla edeple değerlerle hep dalga geçtiniz alaya aldınız şimdi o çukurda hesap verme zamanı

6
20
yanıtYanıtla
.......:

Ya siz kendinize bakın ne biliyorsunuz insanların ahiretini

yanıt9
yanıt2
Ahhh ahhh:

Din iman ahlak hakkında konuşabilecek kadar kendini yüksekte gören insanoğlu ahiret günü sana da hesap sorulacak bana da ...

yanıt10
yanıt1
Seren canj:

Kaç kez gördün cennet cehennem iblis seni şeytanlar sizi

yanıt7
yanıt4
Hadi lan oradan neye inandığının zerre umrumda değ:

Hadi oradan

yanıt3
yanıt1
Tüm 24 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title