Haberler

Yiğit Şardan, Galatasaray Başkanlığına Aday Olacak

Güncelleme:

Galatasaray Başkanı Ünal Aysal'ın yönetiminden memnun olmayan muhalif kesim, Yiğit Şardan önderliğinde Aysal'a rakip olacak.

Galatasaray'ın eski başkan Yardımcısı Yiğit Şardan bu kez başkanlık için geliyor... Galatasaray'da son zamanlarda alınan olumsuz sonuçlar ve kulübün mali durumunun her geçen gün kötüye gitmesi yönetimi bir an önce harekete geçirdi.

İLK TEKLİF FARUK SÜREN'E GİTTİ

Takvim Gazetesi'nin haberine göre, artık Galatasaray'da olağanüstü seçim söylemleri kulislerde yüksek sesle konuşulmaya başlandı. Galatasaray Başkanı Ünal Aysal'ın kurumsallık adı altında kulübü daha da kötüye götürdüğü gerekçesiyle Galatasaray'ın önemli isimleri kendi aralarında yeni başkan adaylarını belirlemeye başladı. Camianın ağır topları sık sık bir araya gelip yeni isimler üzerinde dururken ilk teklif efsane başkan Faruk Süren'e gitti.

YİĞİT ŞARDAN BAŞKANLIĞA SICAK BAKIYOR

Eski yöneticiler ve kulübün önde gelenleri Süren'i tekrar Galatasaray Başkanı olarak görmek istediklerini iletti. Ancak Süren bu teklifi kibarca geri çevirerek Yiğit Şardan ismini öne sürdü. Galatasaray'da geçen dönem başkan yardımcılığı görevini yürüten Yiğit Şardan'a camianın sıcak bakığı öğrenildi.

ESKİ BAŞKAN POLAT GİRMEK İSTEMİYOR!

Galatasaray'ın Ünal Aysal'dan önceki başkanı Adnan Polat'ın da başkanlık seçimlerinde isminin geçmesine rağmen yakın çevresine kesinlikle aday olmayacağını ve yakın dostu Yiğit Şardan'ı destekleyeceğini ifade ettiği öğrenildi. G.Saray'da sözü geçen isimlerden Alp Yalman'ın da yönetime girmek istemediği ancak Yiğit Şardan'a destek vereceği öğrenildi.

ADNAN ÖZTÜRK BU SEFER AYSAL'A KARŞI

Galatasaray'da hem Adnan Polat hem de Ünal Aysal döneminde yönetimde görev alan Adnan Öztürk'ün şimdiden seçim çalışmalarına başladı öğrenildi. Adnan Öztürk'ün yakın çevresine "Ne olursa olsun, tek oy bile alsam Ünal Aysal'a karşı aday olacağım" dediği ifade ediliyor. Eski yöneticiler Ali Dürüst ve Abdürrahim Albayrak'ın tutumu da merakla bekleniyor.

FARUK SÜREN DE "YİĞİT" DEDİ

Efsane başkan Faruk Süren'in tüm ısrarlara rağmen tekrar başkan adayı olmayacağı, Yiğit Şardan'ı destekleyeceği öğrenildi.

Kaynak: Haberler.Com / Spor

Yiğit Şardan Galatasaray Faruk Süren Ünal Aysal Spor Haberler

Bakmadan Geçme

27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Kral Charles öldü mü, sağlık durumu nasıl? Cenaze planları güncellendi Arda Güler maçı hangi kanalda 26 Nisan Cuma? 28 Nisan Pazar 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 28 Nisan burç yorumları nedir? 26-27 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title