Haberler

Yiğidolar'da Gözler Golcülere Çevrildi

Spor Toto Süper Lig'in en golcü dördüncü ekibi olan Sivasspor'da, "Süper Final" öncesi gözler golcüler Eneramo ve Pedriel ile gole dönük oyuncular Erman ve Grosicki'ye çevrildi.

Spor Toto Süper Lig'in en golcü dördüncü ekibi olan Sivasspor'da, "Süper Final" öncesi gözler golcüler Eneramo ve Pedriel ile gole dönük oyuncular Erman ve Grosicki'ye çevrildi.

Ligde 34 haftalık ilk etabı 50 puanla tamamlayarak Süper Toto Süper Final Avrupa Ligi Grubu'nda oynama hakkı kazanan Sivasspor'da, golcüler Michael Eneramo ve Ricardo Pedriel Suarez ile gole dönük oyuncular Erman Kılıç ve Kamil Grosicki, süper finalde kırmızı-beyazlı ekibin en önemli gol silahları olarak göze çarpıyor.

Ligde yaptığı 34 maçta rakip fileleri 57 kez havalandıran Sivasspor'da, teknik direktör Rıza Çalımbay'ın kadroda vazgeçemediği futbolcular arasında yer alan bu 4 oyuncu, toplam 34 gole imza atarak takımın gol yükünü çekti.

Galatasaray (69 gol), Fenerbahçe (61 gol) ve Trabzonspor'un (60) ardından ligin en golcü dördüncü ekibi konumunda olan Sivasspor'da, bu 4 oyuncunun "Süper Final"de Bursaspor, Eskişehirspor ve İstanbul Büyükşehir Belediyespor ile oynanacak 6 maçta sergileyeceği performans merak ediliyor.

-En golcü isim Eneramo-

Sivasspor'un ligde attığı 57 golün 11'inde imzası bulunan Nijeryalı forvet Michael Eneramo, takımın en golcü ismi olarak dikkati çekiyor. Eneramo'yu 9 golle Erman Kılıç, 8 kez fileleri havalandıran Bolivyalı forvet Ricardo Pedriel Suarez ve 6 gol atan Polonyalı oyuncu Kamil Grosicki takip ediyor.

Kırmızı-beyazlı ekipte, Çek orta saha oyuncusu Milan Cerny, tecrübeli oyuncu Mehmet Nas, orta saha oyuncusu Kıvanç Karakaş, Çek savunma oyuncusu Jakup Navratil ve devre arasında takımdan ayrılan Danimarkalı forvet Morten Nicolas Rasmussen de 3'er gole imza attı.

Sivasspor'da orta saha oyuncusu Kadir Bekmezci, savunma oyuncusu Jan Rajnoch ve forvet oyuncusu Cihan Özkara 2'şer kez gol atma sevinci yaşarken, devre arasında takımdan ayrılan Cihan Yılmaz da 1 gol attı.

Kırmızı-beyazlı ekibin bir golünde ise rakip oyuncunun imzası bulunuyor. Sivasspor'un, ligin ilk yarısında deplasmanda 2-1 galip ayrıldığı Orduspor maçında rakip oyuncu Tobias Nickenig kendi kalesine 1 gol atmıştı.

- SİVAS

Kaynak: AA / Spor

Michael Eneramo Kamil Grosicki Sivasspor Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title