Haberler

Yetiştirme Yurdu'ndan Olimpiyatçılar Yetişiyor Projesi"

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: - Çocuklar bisikletle tur atarken- Mersin Vali Yardımcısı Eyüp Sabri ile röportaj "Yetiştirme Yurdu'ndan Olimpiyatçılar Yetişiyor Projesi"- Mersin'de yurtta kalan çocuklara hem bisiklet sporuna yönelmeleri hem de bayram hediyesi olarak 22 yarış bisikleti, kask ve bisiklet kıyafeti dağıtıldı- Mersin Vali Yardımcısı Kartal: "Buradaki çocuklarımız bisiklet sporcusu olarak yetiştirilecekler" Mersin Valiliği tarafından uygulamaya konulan "Yetiştirme Yurdu'ndan Olimpiyatçılar Yetişiyor Projesi" kapsamında çocukları hem bisiklet sporuna yönelmeleri hem de bayram hediyesi olarak 22 yarış bisikleti, kask ve bisiklet kıyafeti dağıtıldı.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: - Çocuklar bisikletle tur atarken- Mersin Vali Yardımcısı Eyüp Sabri ile röportaj "Yetiştirme Yurdu'ndan Olimpiyatçılar Yetişiyor Projesi"- Mersin'de yurtta kalan çocuklara hem bisiklet sporuna yönelmeleri hem de bayram hediyesi olarak 22 yarış bisikleti, kask ve bisiklet kıyafeti dağıtıldı- Mersin Vali Yardımcısı Kartal: "Buradaki çocuklarımız bisiklet sporcusu olarak yetiştirilecekler" Mersin Valiliği tarafından uygulamaya konulan "Yetiştirme Yurdu'ndan Olimpiyatçılar Yetişiyor Projesi" kapsamında çocukları hem bisiklet sporuna yönelmeleri hem de bayram hediyesi olarak 22 yarış bisikleti, kask ve bisiklet kıyafeti dağıtıldı.Mersin Yetiştirme Yurdu önünde düzenlenen törende, çocuklara bisikletleri Mersin Vali Yardımcısı Eyüp Sabri Kartal, tarafından verildi.Çocuklar büyük bir sevinç ve heyecanla aldıkları bisikletleriyle yurdun bahçesinde tur atarak keyifli vakit geçirdi.Vali Yardımcısı Kartal, törenin ardından gazetecilere yaptığı açıklamada, hem çocukları bisiklet sporuna yönlendirmek hem de bayramlarını kutlamak amacıyla bisiklet dağıttıklarını söyledi.Valilik olarak geliştirdikleri "Yetiştirme Yurdu'ndan Olimpiyatçılar Yetişiyor Projesiyle" yurtta kalan çocuklardan olimpik bisiklet yarışçıları yetiştirmeyi amaçladıklarını ifade eden Kartal, şöyle konuştu: "Bu çocukların düzenli bir hayatları var ve bunların başına bir antrenör veriyoruz. Burası gençlik sporun en önemli bisiklet merkezlerinden birisi haline gelecek. Önümüzdeki dönemde de çocuklara bisiklet dağıtacağız. Buradaki çocuklarımız bisiklet sporcusu olarak yetiştirilecekler."Kartal, amaçlarının bisikletli bir Mersin sağlamak olduğunu sözlerine ekledi. Bayram hediyesi olarak bisiklet alan çocuklar da çok mutlu olduklarını, bisiklet sporcusu olmak istediklerini kaydettiler.

Kaynak: AA / Güncel

Sabri Kartal Mersin Eyüp Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

26 NİSAN CUMA HUTBESİ | Bu haftaki Cuma hutbesi konusu nedir? Cuma hutbesi oku! 36 BİN SÖZLEŞMELİ SAĞLIK PERSONELİ BAŞVURU EKRANI! 36 bin sözleşmeli sağlık personeli alımı başvurusu nereden yapılır? Mehmet Büyükekşi aday olacak mı? TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi aday oldu mu? Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu çalışanlarına mobbing mi uyguladı? Eski Patiswiss CEO'su çalışanları azarladı! Devlet Bahçeli'nin Ferdi Tayfur göndermesi Erdoğan'a mı? Semih Yalçın ne dedi? Recep Tayyip Erdoğan, Özgür Özel görüşmesine Kemal Kılıçdaroğlu ne dedi? Kemal Kılıçdaroğlu, Özgür Özel'i neden uyardı? Noterde kredi kartı geçiyor mu? Noterlerde kredi kartı ile ödeme yapılır mı, kartla ödeme geçer mi? ESRA EROL'DA çocuk gelin skandalı nedir? Esra Erol son bölümde ne oldu, olay ne? Yalı Çapkını 67. bölüm 2. fragman canlı izle! Yalı Çapkını Seyran'a ne oldu? LİLA Kağıt kurucusu kimdir? Lila Kağıt sahibi Abdullah Öğücü kimdir? Lila Kağıt halka arz oldu mu? Lila Kağıt katılım endeksine uygun mu? HALKA ARZ TAKVİMİ 26 Nisan hangi burç? 26 Nisan'da doğanlar hangi burç oluyor? 26 Nisan tarihi hangi burç olur? ÇÖL TOZU SON DAKİKA! Çöl tozu nedir? Çöl tozundan nasıl korunulur, zararları ne? Brighton - Manchester City maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? Brighton- Manchester City maçı kaç kaç bitti? #9917 KURBAN BAYRAMINA KAÇ GÜN KALDI 2024: Kurban bayramı ne zaman, hangi tarihe denk geliyor?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title