Haberler

Yeşilköy Belediye Başkanı Selimoğlu Açıklaması

"Belediyecilik hayatın her alanında vatandaşlara hizmet götürmektir".

Yeşilköy Belediye Başkanı Fatma Görgen Selimoğlu, belediyeciliğin sadece yol, su ve kaldırım işleri yapmak olmadığını, hayatın her alanında vatandaşlara hizmet götürmek olduğunu belirtti.

Selimoğlu, Dörtyol Atatürk Parkı'nda, düzenlenen törenle Dörtyol Bedensel Engelliler Derneği ve spor kulübüne akülü engelli aracı ile ve tekerlekli sandalye desteğinde bulundu.

Belediye olarak toplumun her kesimine yönelik hizmetler yürüttüklerini ifade eden Selimoğlu, özellikle engellilere yönelik çalışmalara ayrı  önem verdiklerini kaydetti.

. Belediye olarak engelli sivil toplum kuruluşlarıyla birlikte çeşitli faaliyetler yürüttüklerini belirten Selimoğlu, "Bedensel engelli vatandaşlarımız için bu araçlar ve sandalyeler son derece önemli. Bizlerin amacı hep beraber daha mutlu ve daha huzurlu yaşayabileceğimiz bir hayat yaşamaktır. Bu anlamda elimizden geldiğinde sizlerin yanında olmaya devam edeceğiz" dedi.

Konuşmaların ardından ihtiyaç sahibi engelli vatandaşlara akülü arabalar teslim edildi.

Törene, AK Parti Hatay Milletvekili Hacı Bayram Türkoğlu, Dörtyol Belediye Başkanı Fadıl Keskin, Payas Belediye Başkanı Bekir Altan, Kuzuculu Belediye Başkanı Yaşar Toksoy ve çok sayıda vatandaş katıldı. - Hatay

Kaynak: AA / Yerel

Fatma Görgen Yeşilköy Dörtyol Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title