Haberler

Yeşilay'dan Başkan Çakır'a Ziyaret

Malatya Yeşilay Şube Başkanı İbrahim Keleş ve beraberindeki heyet, Yeşilay Haftası dolayısıyla Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır'ı makamında ziyaret etti.

Büyükşehir Belediyesinden yapılan yazılı açıklamaya göre, Başkan Çakır, ziyarette, gençlerin ve çocukların kötü alışkanlıklardan korunmasının çok önemli olduğunu ifade etti.

Çocukların ve gençlerin zararlı alışkanlıklardan uzak durması için gerekli eğitimin muhakkak verilmesi gerektiğini aktaran Çakır, şunları kaydetti:

"Kötü alışkanlıkların bırakılması, kötü ve zararlı alışkanlıkların gençlerimize anlatılması noktasında büyük bir sorumluluk içerisinde çalışıyorlar. Ayrıca teknolojinin gelişmesi birlikte son yıllarda internet ve sosyal medya bağımlılığı gençlerimizi hem toplumdan hem de ailelerinden uzaklaştırmaktadır. Büyükşehir Belediyesi olarak, gençlerimizi her türlü kötü alışkanlıklardan ve bağımlılıklardan kurtarmak için çalışmalar yürütmekteyiz. Gençlerimizi ve çocuklarımızı spora, sanata yönlendirmek için yoğun bir gayret içerisindeyiz. Büyükşehir Belediyesi olarak, semt konaklarında, sanat merkezinde, çok amaçlı sosyal tesislerde, Kernek Külliyesi'nde gençlerimize ve çocuklarımıza yönelik eğitimler veriyoruz. Ayrıca bu konuda Büyükşehir Belediyesi olarak, sivil toplum kuruluşlarına her zaman destek olmaya çalışıyoruz."

Keleş ise, çalışmaları hakkında Başkan Çakır'a bilgi vererek, "Merkezi bazı yerlerde stantlar açarak bilgilendirme çalışmaları yapacağız. Milli Eğitim Müdürlüğümüze bağlı okullarda bilgilendirme çalışmalarımız olacak. Aile Sağlığı Merkezlerinde, hastanelerimizde eğitim faaliyetlerinde bulunacağız. Ayrıca Genç Yeşilay Şubesi tarafından İnönü Üniversitesi'nde sempozyum programı yapılacak. Bu şekilde haftamızı dolu dolu geçirmek istedik. Yapacağımız bu çalışmalarda sizlerin de destek ve yardımlarını bekliyoruz." ifadelerini kullandı.

Kaynak: AA / Güncel

Yeşilay Haftası İbrahim Keleş Ahmet Çakır Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Adil Gürbüz kimdir? Memleket Partisi Artvin Ardanuç Belediye Başkan Adayı Adil Gürbüz Kaç yaşında, nereli? Turgay Şirin kimdir? Memleket Partisi Ardahan Çıldır Belediye Başkan Adayı Turgay Şirin Kaç yaşında, nereli? Yıldırım Öztuğ kimdir? Memleket Partisi Afyonkarahisar Dazkırı Belediye Başkan Adayı Yıldırım Öztuğ Kaç yaşında, nereli? Hüseyin Yakaryılmaz kimdir? Memleket Partisi Adıyaman Yaylakonak Belediye Başkan Adayı Hüseyin Yakaryılmaz Kaç yaşında, nereli? Hayriye Yıldız kimdir? Zafer Partisi Isparta- Atabey Belediye Başkan adayı Hayriye Yıldız kaç yaşında, nereli? Berat Doğan kimdir? Zafer Partisi Isparta- Aksu Belediye Başkan adayı Berat Doğan kaç yaşında, nereli? Oğuz Emre Gökal kimdir? Zafer Partisi Hatay- Yayladağı Belediye Başkan adayı Oğuz Emre Gökal kaç yaşında, nereli? Akaryakıt fiyatları 3 haneli rakamlara mı çıkıyor? Cumhurbaşkanlığı ne dedi? Suphi Yıldız kimdir? Zafer Partisi Hatay- Samandağ Belediye Başkan adayı Suphi Yıldız kaç yaşında, nereli? Salih Savaşlı kimdir? Zafer Partisi Hatay- Reyhanlı Belediye Başkan adayı Salih Savaşlı kaç yaşında, nereli? Abdullah Kadayıf kimdir? Zafer Partisi Hatay- Payas Belediye Başkan adayı Abdullah Kadayıf kaç yaşında, nereli? Serhan Yıldırımhan kimdir? Zafer Partisi Hatay- Kırıkhan Belediye Başkan adayı Serhan Yıldırımhan kaç yaşında, nereli? Cengiz Kırgın kimdir? Zafer Partisi Hatay- İskenderun Belediye Başkan adayı Cengiz Kırgın kaç yaşında, nereli? SURİVOR KİM ELENDİ? Survivor All Star 2024 adaya kim veda etti? OY SAYIMINDA İFTAR MOLASI OLACAK MI? YSK iftar arası kararında ne dedi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title