Haberler

Yeni Devlet Hastanesi Seferleri Başlatıldı

Güncelleme:

Yeni belediye otobüsleri, Malatya Devlet Hastanesine sefer düzenlenmeye başladı.

Yeni belediye otobüsleri, Malatya Devlet Hastanesi'ne sefer düzenlenmeye başladı.

Konuya ilişkin açıklama yapan MOTAŞ Genel Müdürü Hasan Alıcı, "Malatya Belediye Başkanımız Sayın Ahmet Çakır'a gelen talepler doğrultusunda, Başkanımız hastane güzergahlarında yeni seferler düzenlememiz talimatlarını vermişti. Bizler de başkanımızın talimatlarıyla Yeni Devlet Hastanesi güzergahı üzerinde çalışmaya başladık. Hastane yetkilileri ile yapılan görüşmeler neticesinde hastane içerisine girebilecek bir sefer güzergahı düzenledik. Öncelikli amacımız hastane içerisindeki vatandaşlarımızın otobüse daha yakın bir yerden binebilmesini sağlamaktır" dedi.

Alıcı, düzenledikleri yeni seferlerin güzergahları konusunda yaptığı açıklamada, "Hat numarası 1A olan ve Kapalı Çarşı karşısında bulunan Merkez İstasyon durağından kalkış yapacak olan araçlarımızdan biri İnönü Caddesi güzergahını takip ederek Yeni Devlet Hastanesi'nin içine uğradıktan sonra acilin önünden geçip hastanenin arkasından Yeşiltepe yoluna çıkacak, buradan da Beydağı Devlet Hastanesi'ndeki yolcuları da alıp merkeze dönecektir. Bir diğer güzergahımız ise hat numarası 9A olan ve Malatya Devlet Hastanesinden başlayıp İpek Caddesinden geçip, Hasanbey Caddesi'ni takip ederek Beydağı Devlet Hastanesi'ne gidecek, buradan da Yeni Devlet Hastanesi'ne uğradıktan sonra aynı güzergahtan geri dönerek seferini tamamlayacaktır" şeklinde konuştu.

Hasan Alıcı, "Bu çerçevede hasta ve hasta yakınlarının mağdur olmamaları için araçlarımızı hastanelerimizin kapısında ya da içerisinde de dolaştırarak vatandaşlarımızın otobüslerimize daha kolay erişebilmelerini sağlıyoruz" ifadelerini kullandı. - MALATYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ahmet Çakır Hasan Alıcı Beydağı Malatya Yerel Haberler

ABD ve İsrail reddetti! Hamas'tan ateşkes anlaşmasında, 'Türkiye garantör olsun' şartı

ABD ve İsrail reddetti! Hamas'tan ateşkes anlaşmasında, "Türkiye garantör olsun" şartı

Bahçeli'nin Erdoğan-Özel görüşmesine yorumu çok sert oldu: Bu görüşmeler bizi hedef alan kampanyaya dönüştü

Bahçeli'nin Erdoğan-Özel görüşmesine yorumu çok sert oldu: Bu görüşmeler bizi hedef alan kampanyaya dönüştü

Dink cinayetinin tetikçisi Ogün Samast, adliyeden tespih sallayarak çıktı

Dink cinayetinin tetikçisi Ogün Samast, adliyeden tespih sallayarak çıktı

Bakmadan Geçme

FED faiz kararı açıklandı mı? ABD Merkez Bankası (FED) faiz kararı ne oldu? GELİNİM MUTFAKTA 13 HAZİRAN 2024 CANLI İZLE Gelinim Mutfakta yeni bölüm tanıtımı yayınlandı mı? MÜGE ANLI CANLI İZLE! #128250 13 Haziran Müge Anlı canlı izleme linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu? Arife mi, arefe mi? TDK nasıl yazılır? Türk Dil Kurumu doğru yazılışı hangisi #129300 Messi futbolu bıraktı mı? Messi jübile mi yapacak 2024? 13 Haziran Konya elektrik kesintisi listesi! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 13 Haziran İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 13 Haziran AFAD ve Kandilli deprem listesi! 13 Haziran Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 13 Haziran 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 13 Haziran Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 13 Haziran Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 13 Haziran 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 13 Haziran Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 13 Haziran Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! Survivor birincilik ödülü ne, Survivor şampiyonu ne kazanacak, kaç TL? 13 Haziran İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
Coplu müdahale öncesi neler yaşandı? 2 polis memurunun başını yakan olaydan yeni görüntüler

Coplu müdahale öncesi neler yaşandı? 2 polis memurunun başını yakan olaydan yeni görüntüler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title