Haberler

Veysel Karani'nin Mutlu Günü

Malatya'da Meşhur Kayısı Üreticisi Veysel Karani, Kızını Gelin Etmenin Mutluluğunu Yaşadı.

Malatya'da meşhur kayısı üreticisi Veysel Karani, kızını gelin etmenin mutluluğunu yaşadı.

Kervansaray Mevlid ve Düğün Sarayı'nda düzenlenen Bilal ve Güldane Bayrak'ın (Karani) düğününe, Vali Halil İbrahim Daşöz, Malatya Belediye Başkan Yardımcısı Yusuf İzzettin Cengiz, Müftü Bekir Gerek, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mücahit Fındıklı, CHP Malatya İl Başkanı Niyazi Ergün Gökçe, Köy ve Mahalle Muhtarlar Derneği Başkanı Aliseydi Yücekaya, Kayısı Üreticileri Derneği Başkanı Hanifi Hakverdi, Emniyet Müdür Yardımcısı Hasan Uğuralp, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve Karani ile Bayrak aileleri katıldı. Müftü Bekir Gerek'in duası ve Mevlid-i Şerif okutulması sonrasında davetlilere yemek ikram edildi.

Kayısı üreticilerinin sıkıntılarını dile getirmek için kayısı yüklü at arabasıyla Cumhurbaşkanlığı Köşkü'ne çıkan ve il il gezen Veysel Karani, kızını gelin etmekten dolayı mutluluk duyduğunu belirtti. Karani, davetlilere mutluluğunu paylaştıkları için teşekkür etti.

(NA-ST-HO-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title