Haberler

Van'da Kamyonetin Çarptığı Polisin Şehit Olması

Van'da polisin uygulama noktasından kaçan sürücünün kamyonetle çarpması sonucu şehit olan polis memuru Yaşar Uysal'ın cenazesi, memleketi Çorum'da toprağa verildi.

Van'da polisin uygulama noktasından kaçan sürücünün kamyonetle çarpması sonucu şehit olan polis memuru Yaşar Uysal'ın cenazesi, memleketi Çorum'da toprağa verildi.

Van'da Jandarma Asayiş Kolordu Komutanlığı Helikopter Filo Komutanlığı'ndaki törenin ardından askeri uçakla Merzifon Havaalanı'na gönderilen şehit Uysal'ın naaşı, konvoy eşliğinde karayoluyla merkeze bağlı Güney köyüne getirildi.

Şehidin Türk bayrağına sarılı naaşı, babaevinin önüne getirilerek "helallik" alındı. Şehidin babası Mustafa ile annesi Fatma Uysal ile bazı yakınları, şehidin tabuta sarılarak gözyaşı döktü.

Daha sonra köy meydanına götürülen şehidin cenazesi, burada kılınan namazın ardından köy mezarlığında toprağa verildi. Bu sırada da meslektaşları tarafından saygı atışı yapıldı.

Cenaze törenine şehidin ailesi ve yakınlarının yanı sıra Çorum Valisi Ahmet Kara, TBMM İdare Amirleri Salim Uslu ve Tufan Köse, Garnizon Komutanı Vekili Jandarma Albay Metin Özbek, Belediye Başkanı Muzaffer Külcü ile vatandaşlar katıldı.

Şehidin hamile olan eşi Esin Uysal ise cenaze törenini, sağlık görevlilerinin gözetiminde ambulans içerisinden izledi.

Van-Gürpınar karayolunda dün uygulama yapan İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekiplerinin "dur" ihtarına uymayan sürücü kamyonetle olay yerinden kaçarken, yola kapan bırakmaya çalışan polis memuru Yaşar Uysal'a çarpmıştı. Ağır yaralanan Uysal, kaldırıldığı Van Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesinde şehit olmuştu.

Kaynak: AA / Yerel

Fatma Uysal Merzifon Çorum Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

TV YAYIN AKIŞI 1 MAYIS: Bugün hangi diziler var? Bu akşam hangi diziler ve programlar var? Emlak Konut THY kura sonuçları açıklandı mı, ne zaman belli olacak? 2024 THY Emlak Konut kura çekilişi sorgulama! 1 Mayıs Çarşamba EFT-HAVALE işlemi yapılır mı? 1 Mayıs'ta FAST ile para gönderilir mi? 1 MAYIS İSTANBUL VAPUR SEFERLERİ | 1 Mayıs vapur seferleri iptal mi, vapurlar çalışıyor mu? Hangi vapur hatları iptal edildi? Bahar 11. bölüm izle! Bahar dizisi yeni bölüm tek parça izle! Bahar dizisi son bölüm neler oldu? 1 MAYIS TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ Mİ? 1 Mayıs'ta otobüsler, Marmaray, vapurlar, tramvay bedava mı? 1 MAYIS BANKALAR TATİL Mİ? 1 Mayıs Çarşamba bankalar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda bankalar çalışıyor mu? 1 Mayıs AVM'ler ve marketler açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs'ta AVM'ler ve marketlerin çalışma saatleri 2024! Resmi Gazete bugün (1 Mayıs) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! 1 MAYIS İŞÇİ BAYRAMI MESAJLARI 2024! 1 Mayıs sözleri neler? 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü sözleri! Anlamlı, kısa ve yeni 1 Mayıs mesajları... Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var? 1 Mayıs'ta ne oldu? 1 Mayıs nasıl ortaya çıktı? 1 Mayıs belediye tatil mi? Belediyelerde 1 Mayıs tatil mi? 1 Mayıs maaş yatar mı, 1 Mayıs'ta maaş hesaba geçer mi? 1 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek?
title