Haberler

Vali Küçük: Kadınlarımızı Güçlendirmek Zorundayız

Güncelleme:

Şanlıurfa'da kadın kursiyerlerinin hazırladıkları serginin açılışında konuşan Vali Küçük, "Kadınlarımızı güçlendirerek toplumu güçlendireceğiz" dedi.

Şanlıurfa'nın Eyyübiye ilçesinde yer alan Yenice Kadın Kültür Merkezi'nden yararlanan kursiyerlerin sergi açılışına Vali İzzettin Küçük ve eşi Ayşe Küçük'ün yanı sıra; Vali Yardımcısı Aylin Kırcı Duman, Eyyübiye Kaymakamı Oktay Kaya, Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci ve davetliler katıldı.

Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü ve İŞKUR İl Müdürlüğü tarafından ortaklaşa yürütülen istihdam kurslarından faydalanan kadınların hazırladıkları ürünlerin sergilendiği sergide kursları bitiren kadınlara sertifikaları da verildi. Okuma yazma kurslarından faydalananlara ise Vali İzzettin Küçük ve eşi Ayşe Küçük tarafından okuryazarlık belgeleri verildi. Merkezde kurs verilen sınıfları gezerek kursiyerlerle uzun süre görüşen Vali İzzettin Küçük, kursiyerlerin olabilecek her türlü sıkıntılarında kendilerine ulaşabileceklerini belirtti.

Serginin ardından bir açıklama yapan Vali İzzettin Küçük, merkezde üç aylık eğitimle kadınların istihdam garantili bir meslek sahibi olduklarını belirtti. Proje kapsamında kurs süresince kursiyerlerin para kazandığını ifade eden Vali Küçük, kurslara gelen kadınların merkezde hazırlanan alanlarla çocuklarına da bakabildiklerini belirtti.

"Kadınlarımızı güçlendirmek zorundayız" diyerek açıklamasını sürdüren Vali Küçük, "Kadınların güçlü olduğu aileler daha güçlüdür. Daha güçlü aile de daha güçlü toplum demektir. Bu mekânlar kadınlarımızındır. Bu mekânlarda kadınlarımızı güçlendirerek toplumu güçlendireceğiz. İlerleyen dönemlerde daha güzel şeyler olacaktır" dedi. Açıklamasının ardından Vali İzzettin Küçük, kursiyerler ve beraberindekilerle birlikte hatıra fotoğrafı çektirerek merkezden ayrıldı.
(Kaynak: Gazeteipekyol)

Kaynak: Temsilci / Yerel

Ayşe Küçük Şanlıurfa Yenice Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Fenerbahçe Beko Monaco maçında ne oldu? Fenerbahçe EUROLİG ceza alacak mı 2024? Kızılcık Şerbeti hangi üniversitede çekiliyor? Yalı Çapkını Seyran ölüyor mu? 4 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? Temel Karamollaoğlu bırakıyor mu, istifa edecek mi? 4 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 4 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! YALI ÇAPKINI 69. bölüm FRAGMAN İZLE! #127916 Yalı Çapkını 69. bölüm fragmanı yayınlandı mı? 4 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 4 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 4 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 4 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 4 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 4 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! YALI ÇAPKINI SEYRAN HAMİLE KALACAK MI? Yalı Çapkını Seyran ölecek mi? 4 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title