Haberler

Vali Karahan'dan Espiye ve Yağlıdere İlçelerine Ziyaret

Giresun Valisi Hasan Karahan, Espiye ve Yağlıdere ilçelerinde bir dizi ziyaret ve incelemelerde bulundu.

Giresun Valisi Hasan Karahan, Espiye ve Yağlıdere ilçelerinde bir dizi ziyaret ve incelemelerde bulundu.

İlk ziyaretini Yağlıdere ilçesine yapan Vali Karahan, Kaymakam Osman Aydoğan, Belediye Başkanı Abdurrahman Kırhasanoğlu ve diğer yöneticiler tarafından karşılandı. Kaymakam Aydoğan ilçenin sorunları hakkında bilgi alan Vali Karahan, ardından yeni belediye inşaatında incelemelerde bulundu. İlçe Emniyet Amirliği ve İlçe Jandarma Komutanlığı'nı ziyaret eden Vali Karahan, güvenlik güçlerine çalışmalarında başarılar diledi. Son olarak Yumurcak Anaokulu'nu da ziyaret eden Vali Karahan, çocukların sevincine ortak oldu.

Ardından Espiye'ye geçen Vali Karahan, Kaymakam Osman Bilgin ve Belediye Başkanı Erol Karadere'den ilçe hakkında ayrıntılı bilgi aldı.

Devlet Hastanesi ile spor salonu inşaat alanında incelemelerde bulunan Vali Karahan, DOKA tarafından hibe alan Dalgıçlık ve Sualtı Fotoğrafçılığı projesi kapsamında eğitim amaçlı dalgıçlık yapan kursiyerleri eğitim alanında ziyaret ederek başarılar diledi. - GİRESUN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Hasan Karahan Yağlıdere Giresun Espiye Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title