Haberler

Vali Demirtaş'tan Suriyelilere Bayram Ziyareti

Adana Valisi Mahmut Demirtaş, Sarıçam ilçesindeki çadır kentte barınan Suriyelileri ziyaret ederek, Ramazan Bayramını kutladı.

Adana Valisi Mahmut Demirtaş, Sarıçam ilçesindeki çadır kentte barınan Suriyelileri ziyaret ederek, Ramazan Bayramını kutladı.

Beraberinde Vali Yardımcısı Tolga Polat, İl Emniyet Müdürü Cengiz Zeybek, İl Jandarma Alay Komutanı Fatih Yılmaz ile birlikte çadır kenti ziyaret eden Vali Demirtaş, burada Suriyeli çocuklar tarafından çiçeklerle karşılandı.

Vali Demirtaş, çocuklara çeşitli hediyeler dağıtıp bayramlarını kutlayarak, onların her türlü sorun ve taleplerinin karşılanması konusunda devlet olarak ihtiyaçlarının temin edileceğini söyledi.

Bayramda Suriyeli misafirlerin kendilerini yalnız hissetmemeleri için çadır kenti ziyaret ettiklerini ifade eden Vali Demirtaş, "Bu mübarek Ramazan Bayramı'nda sizlerle bir arada bulunarak, daima yanınızda olduğumuzu bilmenizi istiyoruz" diye konuştu.

Suriyeliler ise Vali Mahmut Demirtaş'ın ziyaretinden mutluluk duyduklarını dile getirerek, gösterilen ilgi ve alakaya teşekkür edip, kendilerini evlerinde gibi hissettiklerini söylediler. - ADANA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mahmut Demirtaş Tolga Polat Sarıçam Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title