Haberler

Üniversitelerarası Plaj Voleybolu Türkiye Şampiyonası

Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu ile Alanya Belediyesi'nin Düzenlediği Üniversitelerarası Plaj Voleybolu Türkiye Şampiyonası Sona Erdi

Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu ile Alanya Belediyesi'nin düzenlediği Üniversitelerarası Plaj Voleybolu Türkiye Şampiyonası sona erdi. Antalya'nın Alanya ilçesinde düzenlenen şampiyonada, erkeklerde Dumlupınar Üniversitesi birinci olurken, Ankara Üniversitesi ikinciliği, Gazi Üniversitesi ise üçüncülüğü elde etti. Bayanlarda Ankara Üniversitesi birinci, Gazi Üniversitesi ikinci, Trakya Üniversitesi üçüncü oldu. Gazi Üniversitesi'nden Merve Gülaç'ın 'kraliçe', Dumlupınar Üniversitesi'nden Volkan Göytepe'nin 'kral' seçildiği şampiyonanın en teknik oyuncusu bayanlarda Ankara Üniversitesi'nden Burcu Başar, erkeklerde Dumlupınar Üniversitesi'nden Hakan Göytepe, en centilmen oyuncusu ise bayanlarda Gaziantep Üniversitesi'nden Sevinç Deniz, erkeklerde Ankara Üniversitesi'nden Mustafa Kavaz olarak belirlendi. Şampiyon takımlar, 15-20 Haziran'da, Alanya'da yapılacak Üniversitelerarası Dünya Plaj Voleybolu Şampiyonası'nda Türkiye'ye temsil edecek.

(FRT-FÜ-SÇ) - ANTALYA

Kaynak: AA / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title