Haberler

Ülkü Ocakları Kariyer Günleri Başladı

Kırşehir Ülkü Ocakları başlattığı “Kariyer Günleri” projesiyle orta okula ve liseye devam eden öğrencilere mesleki tanıtım hizmeti sunmaya başladı.

Kırşehir Ülkü Ocakları başlattığı "Kariyer Günleri" projesiyle orta okula ve liseye devam eden öğrencilere mesleki tanıtım hizmeti sunmaya başladı.

Yapılan çalışma hakkında bilgi veren Kırşehir Ülkü Ocakları İl Başkanı Kadir Güzel, "Ülkelerin kalkınmasında bireylere, üretken ve gelişmeye açık nitelikleri kazandırmayı amaçlayan Ülkü Ocakları olarak, bireyin kendi potansiyelini üst düzeyde ortaya koyabileceği en uygun mesleği seçmesine önem vermekteyiz. Eğitim sürecinde "Mesleki Rehberlik" kapsamında yer alan bu çalışmamızla gençlerin çeşitli meslekleri tanımaları ve kendi özelliklerine uygun olan meslekleri seçmeleri, seçtikleri mesleklere hazırlanmaları ve mesleki yönden gelişmeleri amacıyla bu projeyi başlattık. Eğer faaliyetlerimizi takip eden öğrencilerimiz kişisel nitelikleri ile mesleklerin gerektirdiği özellikler arasında bağlantı kurarak kendine uygun bir mesleği seçerlerse yaptıkları işte verimli olacak ve "Lider Ülke Türkiye" ülkümüzün baş aktörleri olacaklardır" dedi.

Yoğun bir katılımla gerçekleşen program, müzik dinletisiyle son buldu. - KIRŞEHİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Kadir Güzel Kırşehir Yerel Haberler

500

Yorumlar (1)

kırşehirlirecephoca4040@hotmail.com:

beyin yıkama günleri başladı............

1
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title