Haberler

Ülkem İçin Toplumsal Cinsiyet Eşitliğini Destekliyorum" Projesi Adıyaman'da

Koç Holding’in 2006 yılında başlattığı Ülkem İçin Projesinin, ’Toplumsal Cinsiyet Eşitliğini Destekliyorum’ temalı 2015-2017 dönemde yedinci durağı Adıyaman oldu.

Koç Holding'in 2006 yılında başlattığı Ülkem İçin Projesinin, 'Toplumsal Cinsiyet Eşitliğini Destekliyorum' temalı 2015-2017 dönemde yedinci durağı Adıyaman oldu. TAP Vakfı işbirliğiyle düzenlenen seminerlerde katılımcılarda toplumsal cinsiyet eşitliği konusunda farkındalık oluşturuldu.

Ülkem İçin Arçelik Adıyaman Gönüllü Elçisi Nuri Çelik ve Adıyaman Türk Traktör Bayii Mehmet Ali Kaynak'ın organizasyonunda düzenlenen seminerlere 60 bayi yetkilisi katıldı. Bayilerin ardından Adıyaman Üniversitesi, TPAO Ortaokulu, Fevzi Çakmak Ortaokulu, TOKİ Ortaokulu ve Hüsnü Mustafa Özyeğin Lisesinde düzenlenen seminerlerle 600 öğrenci ile bir araya gelindi. Seminerde katılımcılara "Toplumsal cinsiyet eşitliği bakış açısını ilişkilerime ve gündelik yaşamıma taşıyarak eşitlikçi bir ortamın oluşumuna bireysel seviyede nasıl katkı sağlayabilirim" sorusuna cevap veren bir içerik sunuldu. Koç Holding Kurumsal İletişim Müdürü Şeniz Akan, bu projede geniş kesimlere ulaşmaktan ötürü memnuniyet duyduklarını ifade ederek, "Ülkem İçin Toplum Cinsiyet Eşitliğini Destekliyorum projesiyle ülkemizdeki cinsiyet eşitsizliğinin etkilerine dair oluşturacağımız farkındalık ve duyarlılığın, toplumsal gelişimimiz için itici bir güç olmasını arzu ediyoruz. Koç Topluluğu bayi ağımızın gücüyle gerçekleştirdiğimiz bu seminerlerle toplumsal cinsiyet eşitsizliğinin nedenleri ve sonuçlarına dair toplumun tüm kesimlerinde farkındalık oluşturarak, duyarlılığı artırmayı amaçlıyoruz. Çalışmalarımızı Türkiye'nin dört bir yanında toplumsal cinsiyet eşitliği üzerine inşa ediyoruz. Katılım ve desteğinizin, projenin amaçlarına ulaşması için çok önemli olduğuna inanıyor ve bu nedenle sizleri de bu sürece dahil olmaya davet ediyorum" dedi. - ADIYAMAN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Türk Traktör Koç Holding Nuri Çelik Yerel Haberler

Zamanlama manidar! İspanya'nın aşırı sağcı partisinin lideri Abascal, Netanyahu'yu ziyaret etti

Zamanlama manidar! İspanya'nın aşırı sağcı partisinin lideri Abascal, Netanyahu'yu ziyaret etti

Hadise'nin mayolu kıyafetiyle marş söylemesine eski aşkı Sinan Akçıl'dan tepki

Hadise'nin mayolu kıyafetiyle marş söylemesine eski aşkı Sinan Akçıl'dan tepki

Uyuşturucu bağımlısı genç, anne ve babasını silahla öldürüp aynı silahla kafasına ateş etti

Uyuşturucu bağımlısı genç, anne ve babasını silahla öldürüp aynı silahla kafasına ateş etti

Bakmadan Geçme

2024 TEMMUZ'DA EMEKLİYE ZAM SON GELİŞME Emekliye Temmuz'da zam yapılacak mı? En düşük emekli maaşı ne kadar? 29 MAYIS GÜNLÜK BURÇ YORUMLARI! Bugün burçları neler bekliyor? AŞK, KARİYER, PARA... GELİNİM MUTFAKTA 29 MAYIS 2024 CANLI İZLE #128250 Gelinim Mutfakta yeni bölüm tanıtımı yayınlandı mı? MÜGE ANLI CANLI İZLE! 29 Mayıs Müge Anlı canlı izleme linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu? #128250 29 Mayıs hangi burç? 29 Mayıs'ta doğanlar hangi burç oluyor? 29 Mayıs tarihi hangi burç olur? Nihat Doğan kimdir? Aramızda Kalmasın konuğu Nihat Doğan kaç yaşında, nereli? Nihat Doğan biyografisi! Yalçın Karatepe kimdir? Halk Tv konuğu Yalçın Karatepe kaç yaşında, nereli? Yalçın Karatepe biyografisi! 29 MAYIS BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU! Bu hafta BİM'de neler var, hangi ürünler geldi? 29 Mayıs okullar tatil mi, yarım gün mü? İstanbul'un Fethi toplu taşıma ücretsiz mi? BUGÜN HANGİ MAÇLAR VAR? 29 Mayıs günü maç var mı, hangi kanaldan yayınlanıyor, şifresiz mi? Mehmed: Fetihler Sultanı 14. Bölüm izle! TRT 1 Mehmed: Fetihler Sultanı yeni bölüm ne zaman yayınlanacak? Fetihler Sultanı son bölüm neler oldu? 29 Mayıs TV yayın akışı! Bu akşam TV'de hangi diziler var? Bugün TV'de hangi filmler var? Bugün ATV, Kanal D, Star, Show'da neler var? Survivor'da dün akşam kim elendi? Survivor Özgür elendi mi? 29 Mayıs Survivor'a kim veda etti? Survivor'da kim elendi? Survivor'da dün kim veda etti? 29 Mayıs Survivor elenen isim! İSTANBUL'UN FETHİ KISA MESAJLAR! 29 Mayıs İstanbul'un Fethi anlamlı, güzel ve resimli sözler neler?
AK Parti Milletvekilinin otomobili kaza yaptı! 2 aracın dereye uçtuğu kazada 1 ölü, 4 yaralı

AK Parti Milletvekilinin otomobili kaza yaptı! 2 aracın dereye uçtuğu kazada 1 ölü, 4 yaralı

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title